• Uit vroeger tijden, Vitesse herinneringen

    Het is al weer enige tijd geleden dat Vitesse Delft de prachtig verbouwde kantine in bezit kon nemen. Eén van de vondsten die de kantine ruim en aantrekkelijk maakt is de verzameling fraaie actiefoto's op de diverse wanden. De foto's werden door een aantal enthousiaste bestuursleden bij vele spelers van vroeger en nu opgehaald en vervolgens gerubriceerd. Het resultaat was verbluffend met als extra gevolg de beschikbaarheid van een mooie verzameling foto's uit vroeger en recenter tijden. Omdat er niet voldoende plaats was voor alle foto's is nagedacht of er nog andere manieren zijn om een aantal van die foto's aan een ieder te tonen.

    Geregeld wordt oudere leden gevraagd, hun voetbalverleden te beschrijven. Dat levert mooie verhalen op, die we koesteren en graag publiceren op de site. Veelal zijn het verhalen van spelers, die het vlaggenschip van C.S.V.D./Vitesse Delft en daarmee heel C.S.V.D./Vitesse Delft nodige lokale en regionale roem brachten.

    Wanneer u zich abonneert op de Vitesse Delft Nieuwsbrief, ontvangt u ook de Vitesse Delft Herinneringen in uw mailbox. Zie hiervoor de pagina Vitesse Delft Nieuwsbrief

rfwbs-sliderfwbs-slide