• Fysiotherapie Hoornse Hof

  Dion de Lijser, mede-eigenaar van Fysiotherapie Hoornse Hof en lid van Vitesse Delft, treedt toe tot de business club van Vitesse Delft.

  Naast dat ik al 26 jaar trots lid ben van Vitesse Delft ben ik ook mede-eigenaar van de praktijk Fysiotherapie Hoornse Hof waar ik dagelijks met veel plezier mensen help om van hun (sport)blessures af te komen. Denk hierbij aan voetbal gerelateerde klachten zoals spierblessures en enkel-, knie-, lies-, heup- of rompklachten. Maar ook voor niet-sport gerateerde klachten ben je bij ons aan het juiste adres.

  Bij Fysiotherapie Hoornse Hof hebben wij verschillende specialisaties in huis zoals sport- en manueel therapie, maar ook echografie. Een grote meerwaarde, want zo kunnen we snel een duidelijke diagnose stellen.

  Ook beschikken we over een grote oefenzaal die uitermate geschikt is voor het revalideren van sporters.

  Wij helpen jou graag van je klachten af te komen dus kijk op de website www.hoornsehof.nl voor meer informatie over wat wij te bieden hebben.

  Wil je direct een afspraak maken op de praktijk? Bel dan naar 015-2846405. Wil je liever dat ik bij Vitesse je blessure beoordeel? Bel dan naar 06-48426405.

rfwbs-sliderfwbs-slide