• Sportpark Tanthof-Zuid

  Sportpark
  Sportpark Tanthof-Zuid is in 1992 aangelegd en is de thuishaven van zaterdagvereniging Vitesse Delft, vv SEP, Taekwon-Do Academy Graziella Idili en volleybalvereniging Kratos'08. Het sportpark is geprivatiseerd en daarmee uniek in Nederland.

  De voetbalverenigingen hebben de beschikking over een eigen hoofdveld. In het midden van het complex staat het clubgebouw en de sporthal. Naast de sporthal ligt een beach volleybalveld.
  Op de begane grond van het clubgebouw bevinden zich vijftien kleedkamers en de commissie- en bestuurskamers van de beide voetbalverenigingen. Een trap leidt naar de 1e verdieping waar de kantines van Vitesse Delft en vv SEP zich bevinden. Op het complex worden diverse wijkmaatschappelijke projecten georganiseerd zoals naschoolse opvang, 55+ gym, voetbalscholen en huiswerkbegeleiding projecten.

  Vitesse Delft
  Het sportpark heeft, in de tussentijd een aantal renovaties ondergaan. Zo zijn in 2005 drie van de velden vervangen door kunstgrasvelden. De kunstgrasvelden zijn in 2018 vervangen voor nieuwere moderne kunstgrasvelden. In de zomer van 2019 zijn het hoofdveld, de buitenbar, kleedkamers en kantine grondig gerenoveerd.

  Verhuur faciliteiten
  Vitesse Delft heeft een prachtig sportpark met fantastische faciliteiten. Deze zijn voor bedrijven, organisaties, na schoolse opvang, (voetbal)scholen, fitnessgroepen, particulieren etc. te huur en zijn te gebruiken voor o.a. sport(dagen), vergaderingen, workshops, feesten en bijvoorbeeld teamdagen.

  U kunt kiezen uit de volgende faciliteiten:

  • Kantine
  • Bestuurskamer 
  • Medische ruimte
  • Buitenbar
  • Voetbalvelden
  • Outdoor fitness en gym toestellen

  Voor meer informatie voor het huren van de faciliteiten van het sportpark kunt u contact opnemen via facilitair@vitessedelft.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide