• ACTIVITEITEN BIJ VITESSE DELFT

  Als vereniging vinden we het belangrijk dat er naast het voetballen leuke activiteiten worden georganiseerd voor alle geledingen binnen Vitesse Delft.

  Hieronder staat een globaal overzicht van de activiteiten en evenementen, die Vitesse Delft gedurende het seizoen organiseert. De aankondigingen hiervan worden tijdig geplaatst de website, nieuwsbrief en de media kanalen. Leuke teamactiviteit(en) georganiseerd voor dit seizoen? Laat het de club weten!

  De activiteitencommissie organiseert al deze activiteiten. Heb je ideeën, vragen of wil je helpen? Stuur een email naar  info@vitessedelft.nl 


  Activiteitenkalender seizoen 2023-2024


  Augustus

  22 augustus beginnen de eerste voorzichtige voetbaltrainingen weer. 
  26 augustus is er een heuze voetbal fundag voor de Vitesse jeugd. Spectaculaire activiteiten op het veld met veelzijdige parcours, opblaasstormbaan en panna kooi.

  September
  14 september is de Algeme Leden Vergadering. We starten om 20:00 uur tot 21:00 uur. We sluiten af gezellig met een hapje en een borrel, en men wordt dan nog uitgedaagd met wat Vitesse Delft quiz vragen.
  • 14 september Verjaardag Vitesse Delft.
  16 september viert Vitesse haar 90ste verjaardag met een feestelijke dag. Overdags een BBQ en in de avond een feestavond met zanger en DJ. Hou de mediakanalen in de gaten voor meer informatie.

  Oktober
  • De Derde Helft. Na de wedstrijd zal er in de kantine een heus Oktoberfest losbarsten met pitchers en pullen bier!

  November
  4 november Free Kicks jeugdtoernooi op het sportpark. De onderbouw speelt onderling een vrijetrappen toernooi.
  • 11 november De Derde Helft na de stadsderby Vitesse - DHC met DJ Yoranty.
  12 november Het FIFA toernooi op de PlayStation vindt plaats in de kantine van Vitesse Delft voor alle jeugdleden van Vitesse Delft.

  21 november starten we voor het goede doel een 10-weekse spinningevenement. De volledige opbrengst gaat naar AV'40.
  30 november Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land en brengen een bezoek aan Vitesse Delft met een Pietentraining

  December
  15 december De vrijwilligers worden door de selectie in het zonnetje gezet met een kerstdiner.
  • 30 december Het oliebollentoernooi is voor alle jeugdteams van Vitesse Delft. Iedere lichting speelt een onderling toernooi in de zaal.

  Januari
  6 januari Er wordt getoost op het nieuwe jaar bij de nieuwjaarsreceptie.
  6 januari Het vlaggenschip speelt traditioneel de openingswedstrijd na de winterstop tegen oud-Vitesse Delft.
  6 januari Reünie met de (oud) Vitesse Delft leden. De (oud) Vitesse Delft leden worden jaarlijks met elkaar herenigd op Sportpark Tanthof-Zuid.
  6 januari Het jaar wordt afgetrapt met het Snerttoernooi. Een mix van (oud) Vitesse Delft leden en gastspelers spelen een 7 tegen 7 toernooi op een half veld.
  25 januari Vitesse Delft 1 gaat naar Portugal voor een 6-daags trainingskamp in Carvoeiro.

  Februari

  Maart
  15 maart is er een koppel darttoernooi bij de buitenbar. Gezellig met hapjes, drank, muziek en live voetbal op tv. Het koppel darttoernooi start om 20:00 uur en zal naar verwachting tot 00:00 duren.
  23 maart De Derde Helft 
  Als afsluiting van het zaalseizoen van de mini’s gaan de talentjes naar het indoor speelparadijs Monkey Town.

  April
  27 maart Paaseieren zoeken op het sportpark met de onderbouw.

  Mei
  11 mei De Derde Helft Tropical party met DJ Deeray en zanger Marc Lapre.
  Datum nnb De Junioren gaan naar Losser voor het AJC Tournament. Het AJC Tournament is een internationaal voetbal toernooi voor de Onder-13 en Onder-15 jeugd. Alle deelnemers zullen een weekend lang bij voetbalclub AJC’96 te Losser blijven overnachten en een spectaculair weekend meemaken.

  Juni
  28 juni Het seizoen voor de onderbouw wordt traditioneel afgesloten met het Minikamp. De spelertjes van de Onder 9- en 11 overnachten op het sportpark. Gedurende de 2 dagen zijn er leuke spelletjes georganiseerd zoals de Olympische spelen, penaltybokaal en het Douane avond spel.

rfwbs-sliderfwbs-slide