• ACTIVITEITEN BIJ VITESSE DELFT

  Als vereniging vinden we het belangrijk dat er naast het voetballen leuke activiteiten worden georganiseerd voor alle geledingen binnen Vitesse Delft.

  Hieronder staat een globaal overzicht van de activiteiten en evenementen, die Vitesse Delft gedurende het seizoen organiseert. De aankondigingen hiervan worden tijdig geplaatst de website, nieuwsbrief en media kanalen.

  De activiteitencommissie organiseert al deze activiteiten. Heb je ideeën, vragen of wil je helpen? Stuur een email naar info@vitessedelft.nl 

  Augustus
  In augustus beginnen de eerste voorzichtige voetbaltrainingen weer. 

  September
  De teams zijn al flink aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn of worden gespeeld.

  Oktober
  Na de wedstrijd zal er in de kantine een heuse Oktoberfest los barsten met pitchers en pullen bier!

  November
  Het FIFA toernooi op de PlayStation vindt plaats in de kantine van Vitesse Delft voor alle jeugdleden van Vitesse Delft.

  December
  • Sinterklaas en zijn pieten zijn weer in het land en brengen een bezoek aan Vitesse Delft Sinterklaas feest van de onderbouw.
  • Het oliebollentoernooi is voor alle jeugdteams van Vitesse Delft. Ieder lichting speelt een onderling toernooi in de zaal.
  De vrijwilligers worden door de selectie in het zonnetje gezet met een kerstdiner.

  Januari
  • Vitesse Delft 1 gaat naar Portugal voor een 6-daagse trainingskamp in Carvoeiro.
  Het vlaggenschip speelt traditioneel de openingswedstrijd na de winterstop tegen oud-Vitesse Delft.
  Reünie met de (oud) Vitesse Delft leden. De (oud) Vitesse Delft leden worden jaarlijks met elkaar herenigd op Sportpark Tanthof-zuid.
  Het jaar wordt afgetrapt met het Snerttoernooi. Een mix van (oud) Vitesse Delft leden en gastspelers spelen een 7 tegen 7 toernooi op een half veld.
  Vitesse Delft organiseert voor de jeugd het Vitesse Delft wintertoernooi op Sportpark Tanthof-Zuid.
  Er wordt getoost op het nieuwe jaar bij de nieuwjaarsreceptie.

  Februari

  Maart
  Als afsluiting van het zaalseizoen van de minis gaan de talentjes naar het indoor speelparadijs Monkey Town.

  April
  Paaseieren zoeken op het sportpark met de onderbouw. 

  Mei
  • De Junioren gaan naar Losser voor het AJc Tournament. Het AJc Tournament is een internationaal voetbal toernooi voor de Onder-13 en Onder-15 jeugd. Alle deelnemers zullen een weekend lang bij voetbalclub AJc’96 te Losser blijven overnachten en een spectaculair weekend meemaken.

  Juni
  • Het seizoen voor de onderbouw wordt traditioneel afgesloten met het Minikamp. De spelertjes van de Onder 9- en 11 overnachten op het sportpark. Gedurende de 2 dagen zijn er leuke spelletjes georganiseerd zoals de Olympische spelen, penaltybokaal en het Douane avond spel.

 • Activiteitenkalender


rfwbs-sliderfwbs-slide