• Mini’s Voetbal bij Vitesse Delft

  Spelenderwijs en met plezier leren voetballen

  Niet kunnen wachten tot je oud genoeg bent om te mogen voetballen? Bij Vitesse Delft spelen de mini’s vanaf 4 jaar op het echte gras van het hoofdveld. Leuke spelvormen en onderlinge partijtjes, zo leren ze met plezier omgaan met de bal. Later in het voetbalseizoen zullen er ook echte wedstrijdjes tegen verenigingen in de buurt worden gespeeld! Als de mini’s oud genoeg zijn, zo rond de 6 jaar, zorgen we voor een goede aansluiting naar de jongste competitie van de Onder 9. Tot die tijd kunnen ze gratis blijven voetballen bij de mini’s.

  Een keertje mee komen trainen?
  Wil je een keer mee doen? Kom gerust op woensdagmiddag rond 15:45 uur langs en meld je op het hoofdveld van Vitesse Delft bij een van de trainers. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

  De mini’s trainen elke woensdag van 16:00 tot 17:00 uur op het hoofdveld en op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur op veld 2. In de winter trainen de mini’s lekker warm binnen in de sporthal.

  Gedurende het seizoen is er naast het voetbal leuke activiteiten voor de mini’s. Zo brengen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoekje aan het Vitesse Delft Sinterklaas feest en gaan de mini’s, als afsluiting van het zaalseizoen, naar het indoor speelparadijs Monkey Town. Met pasen zullen de minis paaseieren gaan zoeken en zal ieder jaar de mini’s met de selectiespelers het veld betreden voor de wedstrijd van Vitesse Delft 1. Benieuwd naar alle activiteiten van de jeugd? Bezoek de pagina Verenigingsactiviteiten.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peet van den Akker (Opa Peet)
  06-43846297 of stuur een mail naar info@vitessedeft.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide