• SPONSORMOGELIJKHEDEN

  Wat bieden wij

  Vitesse Delft is een prestatiegerichte vereniging met 600 leden en trekt bezoekers en bedrijven uit West-Nederland. Wij werken samen met Villa Debora als maatschappelijk partner en bieden u een platform voor zakelijk en sportief succes in een mooie ambiance.
  Bent u geïnteresseerd sponsor van Vitesse Delft te worden? Neem contact met onze sponsorcommissie via info@vitessedelft.nl. Wij bespreken graag de verschillende sponsormogelijkheden met u. 

  Vitesse Delft biedt business-to-business mogelijkheden in de vorm van reclame, ledenacties, Club TV en netwerk-activiteiten. In overleg stelt u een pakket samen en leggen we de overeenkomst vast. Zo kan iedere ondernemer optimaal rendement halen uit zijn samenwerking.

  Sponsorbordpakket

  € 45 per maand

  Businessclubpakket

  € 75 per maand

  Reclame - Club TV

  € 20 per maand

  Shirtsponsoring/partner

  aanvullend

  Afspraken en contract is per pakket dat u aanspreekt. Het contract stellen wij met zorg op. De vorm is getoetst door een accountant en het bedrag op de factuur is voor u fiscaal aftrekbaar.  Sponsorbord - pakket

  € 45 per maand excl. BTW

  Hiervoor ontwikkelen en maken wij samen met u een groot door FASTGOOD Reclame opgemaakt sponsorbord. Wij plaatsen in overleg met u het bord en onderhouden het.
  U kiest zelf de plaats op langs het hoofdveld en maakt gebruik van verdere promoties.

  • Afmeting 6,4 x 0,8 meter
  • promotieacties op maat.

  De borden hebben een professionele uitstraling door mooie opmaak. Dit geeft u een optimale exposure op het sportpark.  Businessclubpakket

  € 75 per maand excl. BTW

  U kunt sponsoring prima combineren met onze businessclub. Die zorgt naast het sponsorbord voor activiteiten buiten het voetbal en optimale promotie. Dat kan door de Club-TV of ledenacties. Wij zorgen voor netwerken en u ontmoet relaties in een leuke omgeving.

  Een bedrijfsbezoek, golfmiddag en wedstrijddagen komen jaarlijks terug. U kunt ook zelf promotieacties opzetten. Denk aan een sidebanner op de website, vlag of member benefit propositie in de shop.  Reclame – Club TV

  Vitesse Delft heeft een netwerk aan leden en relaties die u vele manieren kunt bereiken. De mediagroep zorgt dat alle kanalen, zoals website, Facebook, Instagram, Twitter/X en de eigen nieuwsbrief benut worden. U kunt reclame of advertenties plaatsen op de Club-TV en op de app Voetbal.nl. Uw bericht komt dan bij een groot publiek. De bijdrage is vanaf:

  € 20 per maand excl. BTW

  U kunt diverse combinaties maken en uw eigen ledenactie starten. Deze kondigen wij dan aan in nieuwsbrief en op facebook.

  Vitesse Delft brengt uw bedrijf graag in beeld bij allerlei activiteiten. U kunt als sponsor of lid van de businessclub het sportpark en de kantine benutten. Wij organiseren graag met u een activiteit, bijvoorbeeld een 4x4 toernooi.  Shirtsponsoring/partner

  Het sponsoren van shirts, trainingspakken en outfits van een team hoort bij de mogelijkheden tot sponsoring. Vitesse koopt haar kleding in bij Robey met logo’s die in de shirts zijn opgenomen en niet beschadigen of vervagen.

  Als shirtsponsor van het eerste team krijgt u maximale aandacht van de media. AD, lokale pers, Haaglanden Voetbal besteden altijd aandacht aan Vitesse Delft. U kunt uw logo op de voorzijde van het uit- of thuisshirt plaatsen. Op de achterzijde staat onze maatschappelijke partner Villa Debora.

  U kunt participeren in dit sponsorconcept naast uw sponsorschap of lidmaatschap van de businessclub. U helpt daarmee de club en Villa Debora. Vitesse Delft zorgt voor acties rond het concept en voor de PR. Natuurlijk ontvangt u uitnodigingen voor alle evenementen in dit kader.

rfwbs-sliderfwbs-slide