• Commissies

  Een vereniging bestaat uit leden, die het leuk vinden elkaar te ontmoeten.

  Maar een vereniging is méér dan dat. Om de club goed te laten functioneren moeten tal van activiteiten worden aangepakt, en dat wordt ook verwacht ván en gedaan dóór de leden.
  Met elkaar zorgen we voor de fijne club waar we elkaar kennen, soms al tientallen jaren. Dat schept een band.

  Voor de verschillende werkzaamheden zijn diverse commissies. De deelnemers ervan vinden het leuk iets voor de vereniging te doen en samen een klus op te pakken.

  Wil je je aansluiten bij één van de commissies, of wil je vrijblijvend informatie inwinnen, meld je dan even bij Harold Koster. Namens het bestuur coördineert hij de werkzaamheden van de verschillende commissies. Een mailtje aan vrijwilliger@vitessedelft.nl is voldoende. Ongeacht je leeftijd ben je zeer welkom.

  Jouw hulp is hard nodig en je krijgt er veel voor terug.

  Klussenclub
  Uiteraard vergt de accommodatie het nodige onderhoud. De kantine, de kleedkamers, de buitenbar en de tribune worden intensief gebruikt. Iedere woensdagochtend is een flink aantal vrijwilligers op het sportpark aanwezig om te klussen.Na een koffiemoment in de kantine worden de handen uit de mouwen gestoken.

  Voel je er iets voor om in een gezellige sfeer te helpen bij het onderhoud, meld je dan bij de contactpersoon. Er zijn nooit genoeg vrijwilligers.

rfwbs-sliderfwbs-slide