• Commissies

  Een vereniging bestaat uit leden, die het leuk vinden elkaar te ontmoeten. Maar een vereniging is méér dan dat. Om de club goed te laten functioneren moeten tal van activiteiten worden aangepakt, en dat wordt ook verwacht ván en gedaan dóór de leden. Met elkaar zorgen we voor de fijne club waar we elkaar kennen, soms al tientallen jaren. Dat schept een band.

  Voor de verschillende werkzaamheden zijn diverse commissies. De deelnemers ervan vinden het leuk iets voor de vereniging te doen en samen een klus op te pakken. Wil je je aansluiten bij één van de commissies, of wil je vrijblijvend informatie inwinnen, meld je dan even bij Harold Koster. Namens het bestuur coördineert hij de werkzaamheden van de verschillende commissies. Een mailtje aan vrijwilliger@vitessedelft.nl is voldoende. Ongeacht je leeftijd ben je zeer welkom.

  Jouw hulp is hard nodig en je krijgt er veel voor terug.

  Jubileumcommissie
  In 2023 wordt Vitesse Delft 90 jaar. Op 14 september bereiken wij deze mooie leeftijd. Dit gaat de club vieren met een aantal activiteiten. Voor de organisatie van deze mijlpaal is er een jubileumcommissie samengesteld. Het zijn stuk voor stuk mensen, die hun sporen ruimschoots bij de club hebben verdiend en/of wekelijks bij de club te vinden zijn. De commissie bestaat uit Pieter van Veen, Sandra Gronsveld, Frans Legerstee, Mary van der Kolk, Marc Friebel, Anita Bijker, Peter Bos, Dion de Lijser, Jaap Meijer en Harold Koster.

  Begin november 2022 was de aftrap en is de commissie van start gegaan. Er zijn vele ideeën, waarbij de rode draad is, dat ieder lid van Vitesse, spelend of niet spelend, natuurlijk bij de festiviteiten betrokken wordt. Niet alleen aan de actieve jeugd en senioren wordt gedacht, maar ook de vrijwilligers en Vitessenaren uit het verleden worden uiteraard bij de feestelijkheden betrokken.

  De komende tijd wordt u op diverse manieren op de hoogte gehouden van de vorderingen van het jubileum, maar zet zaterdag 16 september 2023 alvast in uw agenda!

  Op die datum is er een feest en heffen wij het glas op onze verjaardag. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar 90jaar@vitessedelft.nl

  Klussenclub
  Uiteraard vergt de accommodatie het nodige onderhoud. De kantine, de kleedkamers, de buitenbar en de tribune worden intensief gebruikt.

  Iedere woensdagochtend is een flink aantal vrijwilligers op het sportpark aanwezig om te klussen.Na een koffiemoment in de kantine worden de handen uit de mouwen gestoken.

  Voel je er iets voor om in een gezellige sfeer te helpen bij het onderhoud, meld je dan bij de contactpersoon. Er zijn nooit genoeg vrijwilligers.

rfwbs-sliderfwbs-slide