• Commissies

  Een vereniging bestaat uit leden, die het leuk vinden elkaar te ontmoeten. Maar een vereniging is méér dan dat. Om de club goed te laten functioneren moeten tal van activiteiten worden aangepakt, en dat wordt ook verwacht ván en gedaan dóór de leden. Met elkaar zorgen we voor de fijne club waar we elkaar kennen, soms al tientallen jaren. Dat schept een band.

  Voor de verschillende werkzaamheden zijn diverse commissies. De deelnemers ervan vinden het leuk iets voor de vereniging te doen en samen een klus op te pakken. Wil je je aansluiten bij één van de commissies, of wil je vrijblijvend informatie inwinnen, meld je dan even bij Harold Koster. Namens het bestuur coördineert hij de werkzaamheden van de verschillende commissies. Een mailtje aan vrijwilliger@vitessedelft.nl is voldoende. Ongeacht je leeftijd ben je zeer welkom.

  Jouw hulp is hard nodig en je krijgt er veel voor terug.

  Jubileumcommissie
  Contactpersoon: Pieter van Veen
  Emailadres: externezaken@vitessedelft.nl

  In 2023 is Vitesse Delft 90 jaar geworden. Op 14 september bereikte wij deze mooie leeftijd. Dit heeft de club gevierd met een aantal activiteiten gedurende het jaar. Voor de organisatie van deze mijlpaal was er een jubileumcommissie samengesteld. Het zijn stuk voor stuk mensen, die hun sporen ruimschoots bij de club hebben verdiend en/of wekelijks bij de club te vinden zijn. De commissie bestaat uit Pieter van Veen, Sandra Gronsveld, Frans Legerstee, Mary van der Kolk, Marc Friebel, Anita Bijker, Peter Bos, Dion de Lijser, Jaap Meijer en Harold Koster.

  Begin november 2022 was de aftrap en is de commissie van start gegaan. Er zijn vele ideeën, waarbij de rode draad is, dat ieder lid van Vitesse, spelend of niet spelend, natuurlijk bij de festiviteiten betrokken wordt. Niet alleen aan de actieve jeugd en senioren wordt gedacht, maar ook de vrijwilligers en Vitessenaren uit het verleden worden uiteraard bij de feestelijkheden betrokken.

  Mediagroep
  Contactpersoon: Mitchel Martijn
  Emailadres: social@vitessedelft.nl

  De Mediagroep houdt zich bezig met alle vormen van communicatie richting leden en niet-leden, zowel online als offline. Hierbij kan gedacht worden aan het beheren van de website, Instagram-, Twitter- en Facebook-account van de vereniging, maar ook Club TV in de kantine van Vitesse Delft. Daarnaast is de Mediagroep verantwoordelijk voor het promoten van de evenementen door middel van bedrukken en ontwerpen van flyers en posters.

  Ook helpt de Mediagroep de feestcommissie en jubileumcommissie met de promotie van hun georganiseerde evenementen.

 • Feestcommissie
  Contactpersoon: Wesley van der Wilk
  Emailadres: wesleyvanderwilk@gmail.com

  Naast het voetballen is Vitesse Delft een vereniging met veel gezelligheid. Elk seizoen worden er verschillende feesten en activiteiten georganiseerd voor iedereen die betrokken is bij deze mooie voetbalvereniging.

  De feestcommissie is verantwoordelijk voor de feestactiviteiten bij Vitesse Delft. Tijdens vergaderingen wordt er nagedacht over dingen zoals de thema, het budget en de promotie.

  Lijkt het jou leuk om deel te worden van deze commissie? Spreek 1 van de commissieleden aan.

 • Klussenclub
  Contactpersoon: Rene Wolve
  Emailadres: renewolve20@gmail.com

  Uiteraard vergt de accommodatie het nodige onderhoud. De kantine, de kleedkamers, de buitenbar en de tribune worden intensief gebruikt.

  Iedere woensdagochtend is een flink aantal vrijwilligers op het sportpark aanwezig om te klussen.Na een koffiemoment in de kantine worden de handen uit de mouwen gestoken.

  Voel je er iets voor om in een gezellige sfeer te helpen bij het onderhoud, meld je dan bij de contactpersoon. Er zijn nooit genoeg vrijwilligers.

 • Redactie
  Contactpersoon: Mitchel Martijn
  Emailadres: media@vitessedelft.nl

  Alles wat op de website en de social mediakanalen van Vitesse Delft verschijnt, moet uiteraard door iemand via het toetsenbord worden geproduceerd. Dat gaat niet vanzelf. Enkele leden hebben deze taak op zich genomen.
  Zij zorgen voor onder andere de wedstrijdverslagen van het eerste elftal, die vervolgens ook op externe mediakanalen verschijnen zoals Haaglandenvoetbal.nl en het AD.
  Ook de gesprekken en verslagen uit de rubriek `Vitesse herinneringen` worden door de redactie verzorgd.

  Uiteraard krijgen ook andere activiteiten aandacht.
  Heb je een activiteit waarover je graag een artikel wilt, stuur dan een berichtje naar de redactie.

 • Sponsorcommissie
  Contactpersoon: Frank Hopstaken
  Emailadres: hopstaken@ffact.nl

  De sponsorcommissie van Vitesse Delft is een actieve club met sponsoren en clubmensen. Zij benaderen potentiële sponsoren om contact te leggen en te kijken wat Vitesse voor hen kan betekenen. De contacten zijn vaak op basis van contacten van andere Vitessenaren die de Sponsorcommissie een seintje geven.
  Daarnaast onderhoudt de sponsorcommissie contacten met de bestaande sponsoren en adverteerders van de vereniging.
   
  De sponsorcommissie organiseert als Businessclub Vitesse Delft (BCVD) jaarlijks diverse activiteiten. Het gaat dan om een bedrijfsbezoek of een uitje naar een voetbalwedstrijd, vaak op uitnodiging van een van de sponsoren. Afgelopen jaar is Rotterdam The Hague Airport bezocht met een rondleiding over de vernieuwde luchthaven.
   
  De sponsoren zijn bij iedere thuiswedstrijd van het eerste team van Vitesse Delft meer dan welkom op ons sportpark.
  Voor en na de wedstrijd komen de sponsoren bijeen in de kantine of in KoRiCo. Jaarlijks is er een thuiswedstrijd van Vitesse Delft waar een speciaal arrangement voor de sponsoren is samengesteld.
   
rfwbs-sliderfwbs-slide