• Zonnige afsluiting maar toch natte afsluiting van het seizoen 2021-2022

  Gisteren werd het seizoen van de onderbouw, onder 11, onder 9, onder 8 en de mini’s afgesloten met de traditionele “natte training”. Onder heerlijke zomerse omstandigheden werd het startsein om 16.00 uur gegeven.

  Zo’n 95 kinderen kwamen op dit evenement af en hadden een leuke aangepaste training.

  Trainers hadden een leuk parcours uitgezet, zoals een estafette loop met bekertjes water, over hindernissen zo snel mogelijk een emmer vullen, twee veldjes om toch nog een partijtje te spelen maar het meest was de zeepglijbaan in trek. Tussendoor werd een watergevecht gevoerd met ballonnen, waterpistolen, supersoaker en ander spuitmateriaal.

  De grotere spelertjes gleden met grote snelheid over de zeepbaan maar voor de mini’s was dit toch nog wel een dingetje,maar na even aarzelen hadden ze al snel het zeepglijden onder de knie. De kids gunden zich amper tijd om de limonade te drinken zo druk waren ze bezig.

  Het evenement werd afgesloten met het opruimen van de kapot gegooide ballonnen. De mini’s ontvingen nog een certificaat op naam als bewijs dat zij de mini’s training hebben gevolgd en hebben laten zien dat zij een geweldige voetballer zijn.

  Met een zak chips en drijfnat dropen de kids, sommigen doodmoe, af naar huis.

  Een prettige vakantie gewenst en half augustus beginnen de trainingen weer voor het nieuwe seizoen.

  Trainers ook namens de ouders van harte bedankt.

rfwbs-sliderfwbs-slide