• Wintertoernooi Vitesse Delft 12 januari 2019

  Het jeugdtoernooi Vitesse Delft wordt dit jaar in de winter gespeeld op 12 januari 2019

  Hieronder vind u het het toernooiboekje:

  Toernooiboekje

  Beste voetballers, begeleiders en ouders,

  Namens Vitesse Delft heten wij alle gasten van harte welkom op ons sportpark.

  Het doet ons veel genoegen om u en uw vereniging te mogen begroeten tijdens ons jeugdtoernooi.

  Wij zijn erg blij met uw deelname en hebben, naast het binnenhalen van attractieve deelnemers, veel aandacht besteed aan een goede organisatie van de toernooidag.

  Op de dag zelf krijgt u bij aanmelding het programma voor die dag. In de bijlage vindt u de poule indelingen. Sommige poules worden nog aangevuld met teams. Als er nog afmeldingen zijn op de dag zelf dan wordt dit, indien mogelijk, nog in het programma aangepast.

  Het belangrijkste tijdens het toernooi is dat we onze hobby op een sportieve wijze en met veel plezier uitoefenen. Het plezier moet nummer één zijn en het winnen is uiteindelijk mooi meegenomen. Onze wens is dat iedereen weer tevreden naar huis gaat en dat alle gasten volgend jaar weer aan onze toernooien willen deelnemen.

  Namens de toernooicommissie wensen wij u prettig en succesvol toernooi toe!

  Route naar Vitesse Delft

  Adres:

  • Vitesse Delft (Sportpark Tanthof Zuid)
   Henk van Riessenlaan 2
   2626 AB Delft (Tanthof)
   Telefoon: 015-2613370

  Route

  Vanuit Den Haag of Rotterdam

   • neem op de A13 afslag Delft-Zuid
   • neem de rotonde vanuit richting Rotterdam 3/4 en vanuit Den Haag 1/4
   • volg N470 richting ´Schipluiden en Naaldwijk´
   • volg de autoweg N470, de Kruithuisweg, tot aan de eerste kruising/verkeerslichten
   • hier gaat u linksaf de wijk Tanthof Oost (wij 23)  in
   • volg nu de aanwijzingen hieronder; aangeduid met "vanuit Delft"

  Vanuit Delft

   • rijd naar de wijk Tanthof Oost (wijk 23)
   • zodra u de wijk binnenrijd houd u links aan en volgt de Tanthofdreef tot aan de spoorlijn
   • hier buigt de weg naar rechts en u volgt de Tanthofdreef langs de spoorlijn
   • aan het einde van de Tanthofdreef slaat u schuin linksaf de Henk van Riessenlaan in.

  Toernooireglement

  o U wordt verzocht om uiterlijk om 30 min voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn.

  o Bij aankomst worden de leiders van de deelnemende verenigingen verzocht zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Dit is beneden in de commissiekamer. U krijgt daar de meest recente gegevens en het programma.

  o Vitesse Delft beschikt over 14 kleedkamers. Dit aantal is te weinig om een ieder te voorzien van een eigen kleedkamer, de kleedkamers blijven daarom open. Het is verstandig uw kleding e.d. in tassen te stoppen en deze mee te nemen naar het veld. U kunt gebruik maken van de douches.

  o Deelnemers dienen te beschikken over reserve shirts of hesjes; deze dienen te worden gebruikt als de tegenstander in gelijke clubkleuren speelt. Het thuis-spelend team/elftal zal gebruik maken van de reserve shirts of hesjes. Bij twijfel beslist de scheidsrechter.

  o Vitesse Delft stelt zich niet aansprakelijk voor beschadiging aan of vermissing van eigendommen van spelers of begeleiders. Laat geen geld of andere waardevolle eigendommen achter in de kleedkamer! Geef waardevolle zaken in bewaring bij de leider.

  o De leiders worden verzocht er op toe te zien dat alle deelnemers zich netjes gedragen. Maak gebruik van de aanwezige afvalbakken en ga op een correcte wijze met elkaar om. Deelnemers en andere bezoekers die zich misdragen zullen direct van het complex worden verwijderd. Het betreffende team kan onmiddellijk door de toernooileiding uit het toernooischema worden geschrapt.

  Wedstrijdreglement

  o Er wordt gespeeld volgens de regels van het junioren/pupillenvoetbal van de KNVB.

  o Wedstrijden duren 20 minuten. De scheidsrechters houden de tijd bij.

  o Bij de wedstrijden mag er doorgewisseld worden.

  o De wedstrijden worden geleid door scheidsrechters of leden van Vitesse Delft. Indien hiervan wordt afgeweken, kan dit alleen met toestemming van de toernooileiding.

  o Alle teams wordt verzocht zich 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd gereed te houden bij het veld waarop ze moeten spelen.

  o Als een team 3 minuten na de aanvangstijd van de wedstrijd nog niet op het speelveld staat verliest dit team de wedstrijd met 2-0. De wedstrijd wordt dan niet meer gespeeld en kan ook niet meer worden ingehaald.

  o De scheidsrechters kunnen gebruik maken van tijdstraffen. Spelers die in de wedstrijd een rode kaart ontvangen, worden voor het gehele toernooi uitgesloten.

  o Blessuretijd wordt niet ingehaald.

  o Bij herhaaldelijk tijdrekken kan de toernooileiding besluiten punten in mindering brengen.

  o Beslissingen van de scheidsrechters zijn bindend, protesten kunnen niet worden ingediend.

  o Er wordt in poules gespeeld, voor een gewonnen wedstrijd worden 3 punten toegekend, voor een gelijkspel 1 punt en voor een verloren wedstrijd geen punten.

  o De eindstand van de poule wordt bereikt door alle punten bij elkaar op te tellen.

  o Bij het gelijk eindigen in de eindstand telt het doelgemiddelde; is het doelgemiddelde gelijk dan is het aantal doelpunten voor bepalend; is er dan nog sprake van een gelijke stand dan geeft het onderlinge resultaat de doorslag. Blijft er een gelijke stand dan worden er strafschoppen genomen, 5 door elk team, te nemen door verschillende spelers. Blijft er een gelijke stand dan worden er om en om strafschoppen genomen tot er een winnaar bekend is. 

  Tot slot,

  Als een toernooidag achter de rug is, is een woord van dank zeker op zijn plaats.

  Wij willen alle deelnemers hartelijk danken voor hun medewerking tot het doen slagen van ons toernooi.

  Uiteraard ook een woord van dank aan de scheidsrechters, kantinemedewerkers, wedstrijdleiding, jeugdcoördinatoren, ouders, de vele vrijwilligers die hand en spandiensten hebben geleverd en allen die we misschien toch nog vergeten zijn te noemen.

  Wij wensen alle deelnemende verenigingen voor het lopende seizoen en het komende seizoen het allerbeste en een heel zonnige en succesvolle toekomst toe en wij hopen u bij een volgende gelegenheid weer als deelnemer aan één van onze toernooien te mogen verwelkomen.

  Toernooicommissie Vitesse Delft

rfwbs-sliderfwbs-slide