• Vrijwilligersdiner Vitesse Delft

    Op vrijdag 15 april werd in de kantine van Vitesse Delft het jaarlijkse Vrijwilligersdiner gehouden. Normaal staan de vrijwilligers rond de kerstperiode in het middelpunt van de belangstelling, maar vanwege corona was dit uitgesteld naar afgelopen vrijdag.

    De kantine van Vitesse was sfeervol aangekleed en om 18.30 uur druppelden de vele vrijwilligers binnen. En half uurtje later zat iedereen aan tafel en kon de avond echt beginnen. Pieter van Veen was de spreker en heette iedereen welkom.

    Het was niet alleen een avond, waar werd genoten van een heerlijk diner, dat bestond uit drie gangen. Naast de vrijwilligers waren ook ereleden en leden van verdienste uitgenodigd. Bovendien werden de jubilarissen gehuldigd. Zo werden Mark Snel, Niek Praagman, Paul de Widt, Wout Middendorp, Tony Bregman en Cor Lagendijk in het zonnetje gezet. Zij namelijk de oorkonde (met het nieuwe Vitesse logo) en de bloemen dankbaar in ontvangst.

    Het eten tijdens de avond was ook een groot feest. Kosten noch moeite waren gespaard en iedereen had vooraf zijn of haar keuze gemaakt. De diverse gangen werden enthousiast uitgeserveerd door het 1e elftal van de club. Zij zorgden ervoor, dat niemand iets tekort kwam.

    Om 22.30 uur ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis. De reacties waren lovend en er waren alleen maar blije gezichten. Vitesse Delft is erg blij met de vele vrijwilligers binnen de club en wil de traditie, om deze groep te bedanken, dan ook graag in ere houden!

rfwbs-sliderfwbs-slide