• Vrijwilliger in de spotlight: Sander van Schendel

  Vitesse Delft wordt gedragen door honderden vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we iedere maand een vrijwilliger in de spotlight zetten en hen willen bedanken voor wat ze doen voor onze mooie voetbalclub.

  De vrijwilliger in de spotlight van deze maand is Sander van Schendel.

  1.Sinds wanneer ben je aan Vitesse Delft verbonden en op welke manier?

  Mijn broers speelden allebei al bij Vitesse Delft waardoor vaak op het sportpark kwam. In 2009 ben ik op 5 jarige leeftijd bij Vitesse Delft komen voetballen in de mini f'jes onder leiding van Peet vd Akker. Ik heb bijna de hele jeugd doorlopen onder leiding van veel enthousiaste trainers, waarna ik begin dit jaar door een tekort aan spelers ben gestopt met voetballen.

  2. Welke activiteiten voer je momenteel uit bij Vitesse Delft?

  Ik fluit wedstrijden van verschillende jeugdteams en af toe help ik op zaterdagmiddag met de commissiedienst.

  3. Wat is je favoriete voetbalclub en waarom?

  Sinds ik klein ben, ben ik al supporter van Feyenoord. Ik kan er heel erg van genieten hoe een team 90 minuten lang alles geeft en de wedstrijd uit eindelijk wint op wilskracht. Daarnaast vind ik Liverpool een geweldig team waarvan ik graag nog een keer een wedstrijd zou willen bezoeken.

  4. Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?

  Dat vind ik een erg lastige keuze omdat het team waar ik zelf altijd in heb gespeeld uit elkaar gevallen is door een tekort aan spelers. Als ik dan toch zou moeten kiezen ga ik voor de JO17-1 omdat daar een paar jongens zijn met wie ik sinds de f-jes heb gevoetbald

  5. Wie is je favoriete speler/speelster bij Vitesse Delft en waarom?

  Dan moet ik wel voor mijn oud trainer Koen Lahnstein gaan, omdat ik zoveel van hem geleerd heb als rechtsback en hij ook iemand is die een wedstrijd lang de volle 100% er voor gaat.

  6. Welke hobby, anders dan voetbal, heb je of heb je gehad?

  Op het moment ben ik erg druk met mijn opleiding/werk, maar als ik tijd over heb hou ik ervan om naar films te kijken.

  7. Wil je verder nog wat kwijt?

  Ik kom nog altijd met veel plezier naar Vitesse Delft. Of dat nou is om een wedstrijd te fluiten of om er een te kijken, ik blijf me er altijd thuis voelen.

rfwbs-sliderfwbs-slide