• Vrijwilliger in de spotlight: Rene Wolve

  Vitesse Delft wordt gedragen door honderden vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen en hen willen bedanken voor wat ze doen voor onze mooie voetbalclub.

   

  De vrijwilliger in de spotlight van deze maand is Rene Wolve.

  ๐Ÿญ. ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐—ฑ/๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ/๐—ด๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฑ/๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป?

  Getrouwd met Irma.

   

  ๐Ÿฎ. ๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐——๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ?

  Sinds 1983,  eerst zelf als actief voetballer, later als trainer van de D Pupillen (jeugd onder 12 jaar) En trainer van de dames, en onder 23.

   

  ๐Ÿฏ. ๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐——๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜?

  Ik ben teammanager van het 1e elftal en onder 23, tijdelijk verzorger bij de thuiswedstrijden van het 2e elftal. En sinds mijn vroege pensionering in november 2020 op de woensdagen verbonden aan de klussenclub van VD.

   

  ๐Ÿฐ. ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ/-๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ?

  Vroeger was dat Johan Neeskens vanwege zijn inzet op het middenveld en zijn doorzettings vermogen. Tegenwoordig kan ik erg genieten van Mathijs de Ligt.

   

  ๐Ÿฑ. ๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ผ๐—ป๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ป ๐—ฟ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ?

  Het is makkelijk om te zeggen het 1e elftal (heeft wel mijn voorkeur) maar als andere teams binnen de club steun nodig hebben kunnen ze op mij rekenen! Dit moet dan wel te combineren zijn met mijn andere activiteiten binnen de club en mijn privรฉ leven.

   

  ๐Ÿฒ. ๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ณ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ฟ/๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐——๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜ ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ?

  Kawa Hisso de keeper van het 1e elftal. Wij als club hebben er voor gezorgd dat Kawa bij ons kon komen voetballen. Met zijn achtergrond als sportman en vluchteling uit Syriรซ hebben hij en zijn vrouw de moedige stap ondernomen om hun thuisland te ontvluchten. En er voor gekozen om samen in Nederland een nieuw bestaan op te bouwen. Kawa ziet Vitesse Delft als een stukje familie. Daar kunnen we met elkaar trots op zijn.

   

  ๐Ÿณ. ๐—ช๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐—ฏ๐—ฏ๐˜†, ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ฏ๐—ฎ๐—น, ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—ต๐—ฎ๐—ฑ?

  Ik doe aan spinning (fietsen op muziek) 2x in de week en doe dat al ruim 10 jaar.

   

  ๐Ÿด. ๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐˜„๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜?

  Ik hoop dat we als club niet al te veel financiรซle last zullen hebben van de Corona crisis en gauw weer terug kunnen naar het normaal beoefenen van onze sport.

  Ik juich daarom ook van harte het initiatief van de Loterij commissie toe om een mooie loterij te organiseren met een 3 tal trekkingen om zo onze mooie club financieel te ondersteunen.

  Koop daarom allemaal loten voor 5 euro per stuk. En kijk verder voor de prachtige prijzen en de trekkingsdata op de Vitesse Delft site (www.vitessedelft.nl/loterij).

   

rfwbs-sliderfwbs-slide