• Vrijwilliger in de spotlight: Mitchel Martijn

  Vitesse Delft wordt gedragen door honderden vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we iedere maand een vrijwilliger in de spotlight zetten en hen willen bedanken voor wat ze doen voor onze mooie voetbalclub.

   

  De vrijwilliger in de spotlight van deze maand is Mitchel Martijn.

   

  1. Sinds wanneer ben je aan Vitesse Delft verbonden en op welke manier?

   

  Ik ben op mijn vijfde gaan voetballen bij Vitesse Delft. Ik kan mij nog goed herinneren dat Aad Dorlas mijn eerste trainer was. Ik heb vervolgens tot aan de senioren gevoetbald en nog een seizoen in de zaal gespeeld.

   

  2. Welk activiteiten voer je momenteel uit bij Vitesse Delft?

   

  Momenteel ben ik hoofdtrainer van Onder 13 en zit in de mediagroep van Vitesse Delft, waar ik onder andere de vormgeving mag doen en het onderhouden van de social media kanalen van de club. Daarnaast zit ik ook nog in de organisatie van het minikamp.

   

  3. Wat is je favoriete voetbalclub en waarom?

   

  Van jongs af aan is dat Feyenoord. Dat gevoel zal nooit verdwijnen. Ik heb nu ruim 10 jaar een seizoenskaart op vakkie U waar ik zeker idere thuiswedstrijd bezoek. Daarnaast probeer ik altijd wat uitwedstrijden of Europese tripjes mee te pikken. Naast Feyenoord ben ik ook al jarenlang supporter van Real Sociedad. Ik volg de club nauwlettend en als het kan bezoek ik wedstrijden.

   

  4. Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?

   

  Uiteraard mijn Onder 13 teams. De kids zorgen ervoor dat ik met veel plezier naar de trainingen ga en op de zaterdagen langs de lijn sta. Ook kan het eerste op mijn onvoorwaardelijke steun rekenen. Ik kijk eigenlijk elke thuis- en uit wedstrijd van 1.

   

  5. Wie is je favoriete speler/speelster bij Vitesse Delft en waarom?

   

  Ik heb niet zozeer een favoriete speler maar Rick Burgering kan altijd op mijn support rekenen, omdat we beste maatjes van elkaar zijn. Zelfs in zijn periode bij vv Schipluiden keek ik bijne al zijn wedstrijden. Ook kan ik erg genieten van de speelstijl van Dyon Rosbergen. Nooit opgeven en tot aan het eindsignaal blijven strijden voor de overwinning. Eigenlijk een echte cultspeler. Uiteraard mag mijn assistent-trainer Pepijn Snel ook niet ontbreken.

   

  6. Welke hobby, anders dan voetbal, heb je of heb je gehad?

   

  Ik probeer elke week te squashen om mijn conditie enigszins nog een beetje op peil te houden. Daarnaast kart ik ook regelmatig.

  Wil je verder nog wat kwijt?

  Ik wil de mediagroep van Vitesse Delft bedanken dat ik ben voorgedragen als Vrijwilliger in de spotlight. Ik sta weliswaar in de spotlight, maar ook Dennis en Peter Marijs, Djordan en Rene de Bruin, Diederik Waardenburg en Marco Dijkxhoorn verdienen hiervoor de credits.

   

   

   

   

rfwbs-sliderfwbs-slide