• Vrijwilliger in de spotlight: Harold Koster

  Vitesse Delft wordt gedragen door honderden vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen en hen willen bedanken voor wat ze doen voor onze mooie voetbalclub.

  De vrijwilliger in de spotlight van deze maand is Harold Koster.

  1. Verliefd/verloofd/getrouwd/kinderen?
  Getrouwd met Karin, al meer dan 12 jaar. Ondanks, dat we voor verschillende Rotterdamse clubs zijn, zijn we al meer dan 25 jaar samen. Wij hebben geen kinderen.

  2. Sinds wanneer ben je aan Vitesse Delft verbonden en op welke manier?
  Sinds 1978 speel ik bij Vitesse. Eerst de Middelweg en de Oudelaan en daarna Tanthof. In de jeugd heb ik gekeept en in de senioren voornamelijk gevoetbald. Ook heb ik nog een paar jaar in de zaal gevoetbald en gekeept. Inmiddels ben ik gestopt, maar ik help de zaalvoetballers en het veteranenteam nog wel eens uit de brand.

  3. Welke activiteiten voer je momenteel uit bij Vitesse Delft?
  Ik ben al weer een paar jaar assistent-scheidsrechter bij het 2e van Vitesse en ik ben ook vlagger en coördinator bij 16/23. Als er op zaterdag nog tijd over is, vlag ik bij de jeugd of de senioren.

  4. Wat is je favoriete voetbalclub en waarom?
  Ik ben al jaren voor Sparta. Mooie club met een rijke traditie en een prachtig shirt! Elke thuiswedstrijd zit ik op de tribune en het is extra leuk, dat ik er ook regelmatig mensen van Vitesse tegen kom.

  5. Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?
  Daar hoef ik niet lang over na te denken, dat is het 2e. Daar ben ik 6 jaar geleden begonnen en ik heb het er naar m’n zin. Zelfs na een moeilijk seizoen, vorig jaar, blijf ik me voor 100% inzetten. Ik kijk overigens ook met interesse naar de andere teams, van het 1e t/m de veteranen en de jeugd.

  6. Wie is je favoriete speler/speelster bij Vitesse Delft en waarom?
  Ik heb nooit echt een favoriete speler bij Vitesse gehad, maar vindt Melvin Kingsale de beste voetballer van het 1e.

  7. Welke hobby, anders dan voetbal, heb je of heb je gehad?
  Ik hou van reizen, wat ik ook regelmatig doe. Zowel privé als zakelijk probeer ik wat van de wereld te zien! Verder ga ik graag uit eten of zoek ik een terras op.

  8. Wil je verder nog wat kwijt?
  Ik vind het nog steeds leuk om elke week bij Vitesse te komen. Er heerst een goede en gezellige sfeer en ik vind het belangrijk, dat er aan alle teams aandacht wordt geschonken, zowel bij de jeugd als de senioren. Gelukkig is daar de laatste jaren weer volop sprake van, mede dankzij de laatste voorzitter.
 •  

   

   

   

   

   

   

   

   
rfwbs-sliderfwbs-slide