• Vrijwilliger van de maand: Frank Hopstaken

  Vitesse Delft wordt gedragen door honderden vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we iedere maand een vrijwilliger van de maand benoemen en hen willen bedanken voor wat ze doen voor onze mooie voetbalclub.

  De vrijwilliger van de maand juni is extra bijzonder. De voorzitter/sponsor/fotograaf/cameraman van Vitesse Delft, Frank Hopstaken, is unaniem verkozen tot vrijwiliger van de maand.

   

  1.Verliefd/verloofd/getrouwd/kinderen?

  Getrouwd met Marianne en heb 2 kinderen, Jesper (1986) en Annika (1990).

    

  2.Sinds wanneer ben je aan Vitesse Delft verbonden en op welke manier?

  Jesper kwam in 1999 bij Vitesse Delft voetballen en ik werd leider/trainer bij de C2, B2 en A2. Vanaf 2001-2005 4 jaar de kampen voor B en A naar de Ardennen. Vanaf 2005 weer op het veld gaan spelen met V7, samen met Jesper en vanaf 2009 mijn vriendenteam in de zaal naar Vitesse Delft gehaald.

   

  3. Welke activiteiten voer je momenteel uit bij Vitesse Delft?

  Voorzitter

    

  4. Wat is je favoriete voetbalclub en waarom?

  Vitesse Delft staat altijd op de eerste plaats. Na Vitesse Delft: Ajax, omdat ik uit het Cruijff tijdperk ben en als kleine jongen in Brabant al met een Ajax shirt aan liep.

    

  5. Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?

  Alle teams van Vitesse Delft. Ik speel nog in zaal 2 (ook volgend jaar) en tot voor kort in Vitesse Delft 4. Volgend jaar moet ik nog bekijken of en wat past in de agenda.

   

  6. Wie is je favoriete speler/speelster bij Vitesse Delft en waarom?

  Dat is een moeilijke vraag. Denk ik toch aan Dion de Lijster en Dyon Rosbergen. Het zijn allebei spelers die door inzet het team op sleeptouw kunnen nemen, ook buiten de wedstrijd.

   

  7. Welke hobby, anders dan voetbal, heb je of heb je gehad?

  Watersport: veel gezeild en gesurft. Ik wil graag kite-surfen onder de knie krijgen. Racefietsen: van april tot oktober met een vriendengroep. Geologie: rotsen kijken en alles rond klimaatverandering volgen.

   

  8. Wil je verder nog wat kwijt?

  Dat ik iedereen wil bedanken die de afgelopen maand een bijdrage heeft geleverd aan het uitzwaaien van mij als voorzitter. Dat heeft me een prachtige feestmaand opgeleverd. Ga ik nooit, nooit meer vergeten.

rfwbs-sliderfwbs-slide