• Vrijwilliger in de spotlight: Pascal Cornet

  Vitesse Delft wordt gedragen door honderden vrijwilligers die er voor zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Samen maken zij het wekelijks weer mogelijk om van voetbal te kunnen genieten. Als vereniging vinden we het belangrijk aandacht te schenken aan onze vrijwilligers, vandaar dat we regelmatig een vrijwilliger in de spotlight zetten en hen willen bedanken voor wat ze doen voor onze mooie voetbalclub.

  De vrijwilliger in de spotlight van deze maand is Pascal Cornet.

  1. Verliefd/verloofd/getrouwd/kinderen?
  Ik ben getrouwd met Tessa die ook bijna iedere wedstrijd aanwezig is bij het eerste elftal van Vitesse Delft. Ik heb 1 zoon Ian. Hij speelt in Vitesse Delft 8.

  2. Sinds wanneer ben je aan Vitesse Delft verbonden en op welke manier?

  Sinds 2005 ben ik bij Vitesse Delft gekomen en altijd wel wat gedaan voor de jeugd. Ik ben leider geweest van de Onder 19 en Onder 17. Verder veel bij toernooien en voetbalkampen geholpen. Vaak op de achtergrond geholpen, dat is meer mijn ding.

  3. Welke activiteiten voer je momenteel uit bij Vitesse Delft?

  Momenteel ben ik elftal leider bij het eerste. We hebben een enorm leuke spelersgroep en begeleiding, dat bevalt mij enorm goed.

  4. Wat is je favoriete voetbalclub en waarom?

  Dat is Sparta Rotterdam, de club van Rotterdam. Het is daar altijd gezellig en lekker dichtbij huis.

  5. Welk team kan op jouw onvoorwaardelijke steun rekenen en waarom?

  Uiteraard het eerste elftal van Vitesse Delft. Doordat ik nu elftal leider ben bij het team voel ik mij nog meer betrokken bij het elftal. Ik ben hiermee begonnen en wil dit zo goed mogelijk doen, maar volgens mij lukt dat wel aardig.

  6. Wie is je favoriete speler/speelster bij Vitesse Delft en waarom?

  Dit vind ik lastig, maar ik kies dan toch voor Hamza El Kaddouri. Ik ken Hamza al vanaf de Onder 9, toendertijd F-jeugd. Ik ben enorm trots dat Hamza uiteindelijk het eerste elftal heeft gehaald als 1 van de weinige van zijn lichting. Hamza is nu een vaste waarde bij het eerste elftal en speelt altijd een goede wedstrijd.

  7. Welke hobby, anders dan voetbal, heb je of heb je gehad?

  Ik vind het leuk om te wandelen en lekker op vakantie te gaan.  

  8. Wil je verder nog wat kwijt?

  Ik vind het leuk om Vrijwilliger in de spotlight te staan maar dit had echt niet gehoeven. Ik heb het enorm naar mij zin bij de club en doe lekker mijn ding.

rfwbs-sliderfwbs-slide