• Voorbeschouwing Beloftenteam in de Haaglanden Cup tegen REMO

    Op dinsdag 7 februari staat de wedstrijd tussen Vitesse Delft en REMO op het programma. Het betreft een confrontatie in de Haaglanden Cup en de winnaar plaatst zich voor de kwartfinale.

    Vitesse plaatste zich vorige week op spectaculaire wijze, door de uitwedstrijd in en tegen Den Hoorn verrassend met 2-4 te winnen. Vitesse heeft een goede jeugd, wat ook deze week weer bleek, toen er met een zeer jong team 1-1 gelijk werd gespeeld tegen de “buurman” SEP.

    Tijdens de wedstrijd van vorige week tegen den Hoorn stond er een prachtige mix van ervaren en minder ervaren jeugdspelers binnen de lijnen. De meeste spelen vast in het 2e elftal van Vitesse; dit werd aangevuld met enkele spelers van het vlaggenschip van Vitesse en een paar spelers van Vitesse O-19. De ervaren spelers namen anderen “bij de hand” en de jeugdige spelers waren leergierig, om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten.

    Vitesse probeert ook in de wedstrijd tegen REMO weer goed voor de dag te komen. De ploeg uit Den Haag won in hun vorige ronde verrassend van SVC’08, dus het belooft a.s. dinsdag een spannende wedstrijd op Sportpark Tanthof te worden.

    De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van dhr D. van Dis. Kom de jeugd van Vitesse aanmoedigen door op de tribune plaats te nemen of een plekje langs het veld te zoeken!

rfwbs-sliderfwbs-slide