• Vitesse JO15-1 kampioen!

  Afgelopen zaterdag is JO15-1 kampioen geworden. Tegenstander DHL JO15-2 werd op een 8-0 nederlaag getrakteerd. Door deze overwinning bleef Vitesse concurrent OLIVEO nipt voor.
   
  Vanwege de afkeuring van Veld 1 werd de wedstrijd op het kunstgras van Veld 2 gespeeld. Na het beginsignaal van de trouwe scheidsrechter Jaap van der Houten was snel duidelijk, dat Vitesse de bovenliggende ploeg was. Na een kwartier maakte Bilal Amajoud zijn eerste goal en kort daarop verdubbelde hij de score; 2-0. Nog voor rust gooide Ayub Osman de wedstrijd op slot; 3-0.
   
  In de rust werden de spelers er op gewezen, dat van onderschatting geen sprake mocht zijn. De situatie bij OLIVEO, waar de thuisploeg en tegenstander Blijdorp ook nog in aanmerking kwamen om kampioen te worden, werd gecheckt en het bleek, dat de ploeg uit Rotterdam de handdoek al in de ring had gegooid. OLIVEO stond met 3-1 voor en Vitesse moest daarom ook in de tweede helft proberen om zo productief mogelijk te blijven.
   
  Aan deze boodschap werd volop gehoor gegeven. De mannen van Mitchel Martijn lieten hun coach niet in de steek en zorgden voor een mooi scoreverloop. Yvolinho Haak maakte een hattrick en Finn ’t Hart pikte ook een doelpunt mee. Ayub Osman scoorde zijn tweede doelpunt van de ochtend en zodoende stond er na 70 minuten een prachtige 8-0 op het scorebord.
   
  Na de wedstrijd brak een waar feest los. Spelers werden door het vele publiek – ouders, opa’s & oma’s, Vitesse jeugd en trainers hadden de wedstrijd gezien – bedankt en vuurwerk en fakkels zorgden voor een echte kampioenssfeer. Uiteraard mocht de Vitesse-traditie niet ontbreken en zodoende belandden alle spelers in de nabijgelegen sloot!
   
  De technische staf (Mitchel Martijn, Rick Burgering, Edwin ’t Hart, Koen de Vroed) hebben er voor gezorgd, dat de spelers van JO15-1 een mooi seizoen hebben gehad. Het kampioenschap was daarmee een echte teamprestatie!

rfwbs-sliderfwbs-slide