• Vitesse Delft: zó fijn voor de jongeren!

  Wat doe je als je in deze tijden niet veel kúnt?  Dat is de vraag die veel mensen zich stellen, maar vooral ook de . De scholen zijn deze week al gesloten en er is geen digitaal onderwijs. Je blijf wat langer op je bed liggen, en je kijkt nog eens naar een filmpje of je zoekt weer je game-vrienden op. Niet erg spannend. Maar als je bij Vitesse voetbalt, is er meer aan de hand. Dat zag ik toen ik woensdag, al fietsend onder een lekker zonnetje, maar met handschoenen aan en een pet op het hoofd,  bij ons mooie sportpark Tanthof Zuid aan kwam. Er was bedrijvigheid! Onder de enthousiaste leiding van trainer Marco Schaareman werd er een lekker partijtje gevoetbald. Tientallen jonge Vitesse-leden hadden de tablet op de bank laten liggen en waren naar hun club gekomen. Niets leuker natuurlijk dan te voetballen met je maten bij het altijd gezellige Vitesse. Grote klasse jongens, dat jullie er waren! Bedankt Marco.
   
  Vitesse is een fijne  club: gezellig, betrokken vrijwilligers en trainers, niet zo grootschalig maar lekker overzichtelijk! 
  Officieel ligt het voetbal een poosje stil, de kantine is gesloten, maar het kan best dat jouw trainer toch nog een partijtje regelt. Van je trainer hoor je natuurlijk ook wanneer de echte trainingen weer beginnen. Het oliebollen toernooi kan uiteraard niet doorgaan, maar als je thuis een hap van de oliebol neemt, denk je gelijk maar aan Vitesse en je voetbalvrienden. Of breng een paar oliebollen bij iemand die je wil bedanken. Ook voor de jonge voetballers geldt natuurlijk: houd 1,5 meter afstand, geen groepsvorming! Dat komt later allemaal wel weer. Even doorbijten!
   
  Vitesse wenst iedereen een prettig 2022 voor jou, je familie en je vrienden/vriendinnen.
rfwbs-sliderfwbs-slide