• Vitesse Delft - Wippolder 1 - 3

  Vitesse Delft is het bekertoernooi met een nederlaag begonnen. In eigen huis moest de rood-zwarten het onderspit delven tegen sv Wippolder: 1-3.

  De wedstrijd tussen Vitesse en Wippolder werd voorafgegaan door een minuut stilte in verband met het overlijden van clubicoon Cor Lagendijk.
  De eerste helft ging wat over en weer maar grote kansen wisten beide ploegen nog niet af te dwingen. Sv Wippolder dacht in de twintigste minuut ook op voorsprong te komen maar deze werd echter afgekeurd voor een handsbal van de bezoekers. Vitesse Delft was voor rust alleen een keer gevaarlijk via spits Rick Burgering, wiens schot in de korte hoek naast het doel zag verdwijnen.
  Na rust gingen de Vitessenaren, die een stuk beter speelden dan voor rust, meteen op zoek naar de openingstreffer. Het was Richomar Richards die de score opende. Vanaf de linkerflank gaf Patrick dos Reis een uitstekende voorzet bij de tweede paal en het was Richomar Richards die de 1-0 inkopte. De Tanthof bewoners konden niet lang genieten van de voorsprong, het was aanvaller Dijksman die de bal kon binnentikken na wat ongelukkig uitverdedigen van de Vitesse defensie: 1-1. Via een strafschop kwamen de bezoekers op een 1-2 voorsprong en wisten deze tien minuten voor tijd uit te bereiden naar 1-3.

  Zaterdag 10 september speelt Vitesse Delft een uitwedstrijd tegen XerxesDZB voor de beker om 14:30 uur. Het tweede elftal van Vitesse Delft speelt om 11:45 uur tegen Ariston'80 op sportpark Tanthof-Zuid.

  Bekijk het interview met Sander Koeleman na de wedstrijd Vitesse Delft - sv Wippolder.

  Alle wedstrijdverslagen zijn terug te lezen op de homepagina van Vitesse Delft. Scroll naar beneden naar de "wedstrijdverslagen".

rfwbs-sliderfwbs-slide