• Vitesse Delft verheugd met behoud huidige selectie en aanvullingen

  De selectie van Vitesse Delft voor het seizoen 2019-2020 begint vorm te krijgen. De hoofdmacht van Vitesse Delft is aan een goede reeks bezig en draait nog volop mee in de 3e periode. Hoofdtrainer John Hage, die eerder al bijtekende voor het volgende seizoen, ziet vrijwel zijn volledige selectie blijven bij Vitesse Delft. Vitesse Delft kent volgend seizoen weer één brede selectie voor het 1e en 2e elftal.

   

  De spelers die in ieder geval blijven zijn; Koen Lahnstein, Daan Burgering, Rick Burgering, Kawa Hisso, Dyon Rosbergen, Pinas Romulio, Hamza el Kaddouri, Lars Fransen, Sjoerd van der Kolk, Nasreddinne Harras, Jeroen Lathouwers, René de Graaff, Alperen Kocak, Patrick Dos Reis Tavares, Pepijn Snel, Mustafa Alhadia, Denzel Dos Santos en Helder Mendes Andrade.

   

  Keeper Gilmaro Correia Dos Santos, die overkomt van FC Maense, voegt zich als nieuwkomer bij de selectie. Dennis van Druten sluit weer aan bij de selectie, hij speelde in 2017-2018 al eerder wedstrijden voor het 1e en 2e elftal. Er staan nog gesprekken op de rol met meerdere spelers van JO-19, het 2e elftal en enkele nieuwe spelers.

   

  Volgens de Technische Commissie volgen er binnenkort meer ontwikkelingen rondom de selectie. De TC van Vitesse Delft ziet het blijven van zoveel spelers als positief signaal voor de ontwikkelingen binnen de vereniging. 

rfwbs-sliderfwbs-slide