• Vitesse Delft timmert aan de weg

    De afgelopen 1,5 jaar stonden niet in het teken van heel sportieve activiteiten op de velden, maar Vitesse zorgde op haar accommodatie wel voor veel bedrijvigheid. Na de projecten van de kantine en de gloednieuwe buitenbar, die succesvol werden afgesloten, was het de beurt aan andere onderdelen van onze prachtige accommodatie.

    De bestuurskamer van Vitesse wordt iets kleiner gemaakt, waardoor er ruimte gecreëerd voor een prachtig kledinghok. Hierin zullen de diverse tenues overzichtelijk gerangschikt worden en gemakkelijk terug te vinden zijn.

    Eén verdieping hoger ligt de kantine er schitterend bij en is het nu de beurt aan het terras. Vitesse beschikt over een prachtig terras, waarbij je een mooi overzicht hebt over zowel veld 1 als veld 2. Bovendien is het gemakkelijk, om vanaf het terras direct naar de velden te gaan. Inmiddels is het terras voorzien van een aantal houten banken, die er robuust uitzien en van een goede kwaliteit zijn. Deze banken zijn geschonken door de “Club van 100”. Vitesse wil de “Club van 100” club hartelijk bedanken voor deze donatie; de club is er heel erg blij mee.

    De komende tijd zal het terras verder opgeknapt worden, zodat er in het nieuwe seizoen met nog meer comfort naar de wedstrijden gekeken kan worden.

rfwbs-sliderfwbs-slide