• Vitesse Delft staf verwelkomt 2 fysiotherapeuten

  Vanaf seizoen 2021-2022 zullen Tamarah Sies en Sander van Velzen als Fysiotherapeut bij Vitesse Delft actief zijn.
   
  Tamarah en Sander stellen zich graag even voor.
   
  “Hallo! Ik ben Tamarah Sies, 22 jaar. Ik zit in de afrondende fase van mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel loop in mijn afstudeer stage in een revalidatie centrum in Hillegersberg en werk ik daarnaast de afgelopen 3 jaar met veel plezier in een pannenkoekenhuis.
  Hiervoor heb ik in twee verschillende praktijken in Berkel en Rodenrijs en in Rotterdam de sfeer mogen proeven.
  Ik kijk er naar uit om als fysiotherapeut te starten bij Vitesse Delft, ik zoek naar nieuwe uitdagingen en hou zo graag mijn horizon breed.”
   
  “Hallo Vitesse leden/supporters,
  Mijn naam is Sander van Velzen. Ik ben 33 jaar en studeer Fysiotherapie. Ik verwacht eind mei mijn studie af te ronden. Op dit moment schrijf ik een onderzoek over de effectiviteit en deelnemers ervaring van een programma ter voorkoming van ernstige knieblessures bij rotatie sporten (voetbal, basketbal etc).
  Aankomend seizoen zal ik onderdeel zijn van de staf van Vitesse Delft als fysiotherapeut/verzorger.
  In het dagelijks leven werk ik in een sportschool. In het verleden heb ik als Personal Trainer gewerkt in o.a. fysiotherapie praktijk en PT studio.
  In mijn vrije tijd speel ik golf, doe ik aan krachttraining en soms hardlopen.
  Tijdens mijn stage periode bij FysioPlein heb ik mee gelopen met de selectie van sv Wippolder, zo ben ik contact gekomen met Ronald Hes. Ik heb een bijzondere interesse voor knie-, lies en hamstringblessures. Daarnaast ben ik niet vies van een beetje voetbal humor! Ik zal op trainingsavonden aanwezig zijn op de club, je kan mij dan altijd aanschieten als je vragen hebt. Ik heb zin in deze mooie uitdaging en een mooi voetbal seizoen!”
   

  Vitesse Delft is blij met deze aanvulling op de staf, en wenst Sander en Tamarah veel succes!

rfwbs-sliderfwbs-slide