• Vitesse Delft Onder 13-1 kampioen!

  Afgelopen week is Vitesse O13-1 kampioen geworden. De thuiswedstrijd tegen TOGB werd overtuigend met 5-1 gewonnen.
   
  Het was een drukte van belang op het sportpark, voor een doordeweekse avond. Het publiek was in grote getale op de wedstrijd afgekomen en zorgde voor veel sfeer. Sommige spelers zeiden voorafgaand aan de wedstrijd zelfs, dat het nog drukker leek dan bij een wedstrijd van het 1e van Vitesse.
   
  Een kampioenswedstrijd neemt spanningen met zich mee en dat was in de 1e helft goed te merken. De ploeg van de trainers Regilio MacDonald, Hazmza El Kaddouri en Richomar Richards creëerde weliswaar enkele kansen, maar tegenstander TOGB deed goed mee en was ook gevaarlijk. De allergrootste kans van Vitesse, van spits Gianno Windster, werd wel verzilverd. Hij mocht alleen op de goal af gaan en rondde beheerst af; 1-0.
   
  Na de rust kwam Vitesse beter voor de dag. TOGB kreeg nauwelijks kansen meer en Vitesse was vaak gevaarlijk. Dat leverde nog vier doelpunten op, waaronder drie van Windster, die daarmee zijn totaal die avond op vier bracht. In de slotfase deed TOGB nog iets terug en redde de eer; 5-1.
   
  Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rick van Dam barstte het feest los. Vuurwerk en fakkels zorgden voor een euforische sfeer op en rond het hoofdveld. De spelers namen de bloemen en hun medailles in ontvangst en kunnen trots zijn op het behaalde resultaat!

rfwbs-sliderfwbs-slide