• Vitesse Delft: gezellig, gemoedelijk, gezond: kom erbij!

  Wat een raar jaar

  Het is ook voor de sportverenigingen een moeilijk jaar geweest. Niets is er leuker dan een sportpark waar het bruist van sportieve activiteiten en gezelligheid. Die tijden komen weer, daarvan is iedereen zeker.

  Natuurlijk liepen ook bij Vitesse Delft de vaste lasten door. Gelukkig kent de club ontzettend veel trouwe leden en sponsoren. De loyaliteit is groot: we willen allemaal graag bij deze club horen. Het is gezellig, gemoedelijk en we willen zo goed mogelijk presteren. Juist dat zorgt er voor, dat de A-selectie nagenoeg in tact is gebleven. Bij de jongste jeugd, de mini`s, zijn steeds meer aanmeldingen, dus groeit de vereniging van onderuit.

  Aanmeldingen

  Jongeren melden zich aan bij Vitesse omdat ze het een fijne club vinden, waar alles goed geregeld is. Natuurlijk wordt de club gevormd door de leden, maar ook bijdragen van ouders van jeugdleden zijn onontbeerlijk, om alles draaiend te houden. Ook op hen zal steeds vaker een dringend en dwingend beroep gedaan worden.

  Steunpakketten

  De gevolgen van het coronavirus zijn in Nederland voor iedereen voelbaar. Het steun- en herstelpakket van de Rijksoverheid met financiΓ«le regelingen, helpt ook de vereniging door de moeilijke periode. Ook de zeer succesvolle loterij en de verkoop van de kantinevoorraad hebben geld in het laadje gebracht. Met alle maatregelen en verstandig financieel beleid zijn de afgelopen jaren ook mooie dingen tot stand gekomen, zoals de prachtig verbouwde kantine en de zeer fraaie buitenbar aan de rand van het hoofdveld. Met heel veel vrijwilligers is daaraan hard gewerkt. Voorts zijn er plannen voor herindeling van de kleedkamers.

  Het bestuur, jong, gedreven en met een visie voor met name de jeugdteams ziet daar nu al resultaten, gezien de grote aanwas van de mini-spelertjes. Penningmeester

  Micha van Dasler  ziet toe op verantwoord uitgeven en meldt terecht met trots, dat Vitesse Delft financieel een zeer gezonde vereniging is.

  Contactarm?

  Niets is er leuker dan een sportpark waar het bruist van sportieve activiteiten en gezelligheid.

  Houd de berichtgeving hierover in de gaten op de site: www.vitessedelft.nl

  Ben je het contact met de club een beetje kwijt geraakt? Kom langs zodra het weer kan, om je oude vrienden weer te ontmoeten.

rfwbs-sliderfwbs-slide