• Vitesse Delft - DSO 1 - 0

  In een spannende wedstrijd bleken beide ploegen ongeveer even sterk te zijn. Doordat de regen het hoofdveld nogal sompig had gemaakt traden de beide ploegen op het kunstgras aan . Zoals wel vaker bleek dat de overgang van gras naar kunstgras, ook al heb je al een groot aantal keren op kunstgras gespeeld, nogal moeilijk. Zoals al gezegd waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en beide ploegen probeerden in een redelijk hoog tempo de tegenstander af te troeven. Dat ging aan beide kanten toch niet zo gemakkelijk en bij de rust was de stand dan ook 0-0.

  Na de rust was het eigenlijk niet anders er waren ook in de tweede helft een paar gevaarlijke momenten voor beide doelen maar gescoord werd er wederom niet zodat het leek dat het uiteindelijk een gelijkspel 0-0 zou worden. Maar dat was, bleek vlak voor het einde, toch iets te snel gedacht. De in de tweede helft ingebrachte Nasreddine Harrass deed wederom datgene waar hij goed in is: door een snelle beweging los komen van je man en vervolgens de bal fraai in de kruising schieten van een redelijk grote afstand.

  Heel Vitesse natuurlijk buitengewoon blij en het qua veldspel misschien iets betere DSO over de hele wedstrijd gezien moest met een domper naar huis.

  Niek Praagman

  Opstelling Vitesse:

  Hisso Kawa
  Nathan Martina, Lars Fransen, Sjoerd van der Kolk, Hamza el Kaddouri
  Patrick dos Reis Tavares, Daan Burgering, Levie Schut,
  Koen de Vries (Morvin Mercera), Duncan Sjerp (Nasreddine Harrass), René de Graaff (Mark de Graaf)

  Foto’s Moshe Amsalem

  Bekijk het interview met matchwinner Nasreddine Harrass: https://youtu.be/GAJLjBcvxYY

rfwbs-sliderfwbs-slide