• Vitesse Delft 3 wint eenvoudig


  Competitie wedstrijd: GDA 2 - Vitesse Delft 3

  Nadat Vitesse vorige week helaas verloren had van CWO was het deze week zaak om de achterstand op koploper Schipluiden niet nog groter te laten worden.

  Vitesse ging op bezoek in Den Haag bij GDA. Het waaide vrij hard en goed voetballen was erg moeilijk met dit weer. Vitesse kon helaas niet over een geheel fitte selectie beschikken. Sommige hadden wat last andere waren wat ziekjes en Metin was na afgelopen donderdag mentaal nog niet in staat om vandaag mee te kunnen doen.

  De wedstrijd begon wat rommelig van beide kanten. Wel was duidelijk dat Vitesse direct de betere ploeg was. Na zo 20 minuten spelen viel de 0-1 letterlijk uit de lucht. Maarten, die ondanks een zware terugreis gewoon 90 min speelde, nam de bal net buiten de 16 meter direct op zijn slof en zag de bal in de verre hoek verdwijnen 1-0.
  De 2-0 viel niet veel later. Uit een hoekschop tikte Robin de 2-0 binnen. Dit was toch vrij opmerkelijk want het had er alle schijn van dat Robin na zijn vakantie was vergeten zijn snowboard schoenen uit te trekken.
  Nog voor rust was het ook 3-0 voor Vitesse. Sander schoot van zo een 25 meter op goal. De bal stuiterde onderweg een aantal keer en was niet hard maar toch had de keeper zoveel moeite met deze bal dat hij uiteindelijk achter de lijn belande. 3-0.

  Na rust was het niet heel best meer van de kant van Vitesse. Maar buiten wat Haags gebrabbel werd GDA ook totaal niet gevaarlijk.
  Ferdi gaf halverwege de 2de helft nog een mooie voorzet die door niemand werd aangeraakt en zo in het doel belande 4-0.
  Dit was ook direct de eind uitslag.

  Volgende week speelt Vitesse de topper thuis tegen Schipluiden.

  Tot dan!
rfwbs-sliderfwbs-slide