• Vitesse Delft 3 plaats zich voor de nacompetitie


  Competitiewedstrijd: Vitesse Delft 3 - Quintus 2

  Afgelopen zaterdag stond alweer het laatste duel van de competitie op het programma. Het was een thuis duel tegen Quintus waar wij nog wat hadden tegen goed te maken. Voor ons stond er niet zo veel op het spel, behalve dat er bij een overwinning gekeken kon worden naar de wedstrijd CWO 2 - Westlandia 3. Aangezien wij vorige week verloren hadden, hadden wij het veroveren van de 3e periode niet meer in eigen hand. Westlandia moest verliezen wilde we daar nog kans op maken..

  Wij hadden zelf niet zo’n moeite met Quintus. We waren voornamelijk in balbezit maar creΓ«erde de 1e helft niet heel veel kansen. Toch gingen we rusten met een 1-0 voorsprong door Robin die er als de kippen bij was om een afgeslagen ingooi in het dak van het doel te peunen. De 2e helft creΓ«erde we daarin tegen heel veel kansen maar werd er wederom maar 1 gemaakt, deze keer door Bob op aangegeven van Maarten. Dit was uiteindelijk ook de einduitslag.

  Na de wedstrijd duurde het nog een tijd voordat we te horen kregen wat het uitslag bij CWO - Westlandia was geworden. We mogen CWO bedanken want die hadden met 5-1 gewonnen! Dit betekend dat de mannen van 3 de 3e periode bemachtigd hebben en nog voor een toetje mogen spelen...

  Aanstaande zaterdag spelen we dus tegen sv Portugaal uit om 11:30u.

  Kom de mannen van 3 nog even toejuichen!
rfwbs-sliderfwbs-slide