• Geacht Vitesse lid en naar ik hoop wandelaar,

  Op zondag 18 juli is de zomerwandeling van de serie Villa Joep seizoenwandelingen. De wandelaars kunnen starten op de parkeerplaats op de Henk van Riessenlaan 2, 2626 AB in Delft. Dat is in de wijk Tanthof bij de
  voetbalvelden van c.s. Vitesse Delft. Op 18 juli zijn wij op de parkeerplaats aanwezig vanaf 7:30 uur tot 12:30 uur. Je kunt je bij ons inschrijven op de dag zelf maar dan wel graag met gepast geld namelijk € 8,00 per persoon.
  Tot zaterdagavond 20:00 uur kun je overigens ook nog via je bank het geld overschrijven. In dat geval € 8,00 storten op rekening NL18 INGB 0002 4705 77 ten name van N Praagman en via een mail opgeven welke afstand je wilt lopen (10 of 20km). Een mailtje aan n.praagman@gmail.com. Na 20.00 uur is die mogelijkheid gesloten.

  Op grond van de nu geldende RIVMmaatregelen kan ik het volgende melden over de lentewandeling van Villa Joep aanstaande zondag 18 juli. Gezien die maatregelen dienen wandelaars onderling en doorlopend tenminste 1.5 meter afstand te hebben. Zorg dus dat je, zodra je op de parkeerplaats bent en daarna tijdens de wandeling, aan deze eisen voldoet.

  Om de wachttijd op de parkeerplaats zo kort mogelijk te maken stuur ik je na betaling de routebeschrijving van je keuze: 10 of 20 kilometer. Als je de route van je keuze thuis al hebt geprint dan kan je zonder veel omhaal direct aan de wandeling beginnen.
  Evenals bij de lentewandeling is er dankzij de routes die je na betaling hebt gekregen nog een andere mogelijkheid ter voorkoming van de door ons en mogelijk ook door jou zo gevreesde “klontering” en drukte. Namelijk dat je met je groepje besluit om op een andere dag de route te gaan lopen, je loopt dan
  hoogstwaarschijnlijk met uitsluitend bekende mensen en zult derhalve vanwege de spreiding over diverse dagen weinig problemen met het naleven van de RIVMregels ondervinden. Bij de winter- en lentewandeling bleek dat in ieder geval een uitstekende ingreep.

  Voorts wijs ik erop:

  1. Dat er in het gebied, vanwege CORONA, nog steeds geen mogelijkheden zijn om iets van eten of drinken te kopen en ik raad je daarom aan drinken en wat proviand mee te nemen.
  2. Dat de parkeerruimte van de voetbalclub op 18 juli niet open is voor auto’s, maar de openbare buitenparkeerplaats wel. Als je met de fiets komt, kun je wel naar de fietsenrekken op het binnenterrein.
  3. Dat de schapenboerderij ook deze keer niet in de routes is opgenomen om te voorkomen dat er, bijvoorbeeld onder de hooiberg, “klontering” van deelnemers zou kunnen ontstaan.
  4. Tenslotte: Bij een onlangs gehouden controle van de route kwamen we enkele vrij natte plekken tegen en het is daarom zeer verstandig degelijke schoenen aan te doen want met natte voeten wandelen in mogelijk een tamelijk koude omgeving is ook niet alles!

  Tenslotte: Uiteraard kun je als je nog niet betaald hebt of zelfs nog niet hebt ingeschreven dat ter plekke op de parkeerplaats doen maar dat kost veel tijd. Daarom het verzoek alsnog in te schrijven via de site van Vockestaert:  www.vockestaert.nl  en indien van toepassing het verschuldigde bedrag te betalen via een storting op IBAN: NL18 INGB 0002 4705 77 op naam van Niek Praagman.  En als je toch echt contant wil betalen zorg dan svp dat je het bedrag gepast bij je hebt! Tenslotte word je, namens allen die ook deze keer weer meewerken dit festijn te organiseren, bedankt voor je deelname. En natuurlijk een prettige wandeling toegewenst. Geniet van de natuur en hopelijk van goed weer!

 • Villajoep zomerwandeling inschrijving van start

rfwbs-sliderfwbs-slide