• Update corona maatregelen

  MAATREGELEN
  Gebaseerd op de richtlijnen van de rijksoverheid (RIVM), de KNVB en het NOC*NSF zijn de bij Vitesse Delft nog van toepassing zijnde maatregelen hieronder in het kort weergegeven. Deze maatregelen zijn aangepast aan de laatste update van de rijksoverheid per 9 juli 2021.


  ALGEMEEN

  De ontwikkelingen waren positief maar het aantal besmettingen neemt nu weer snel toe. Het coronavirus is dus nog niet helemaal bedwongen en voorzichtigheid blijft nog geboden. Onder het motto 'Samen tegen corona' blijven de al geldende basisregels van het RIVM onverkort van kracht:
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Hoest en nies in je ellebogen.
  • Was vaak je handen.
  • Houd, waar nodig, 1,5 meter afstand.
  • Vermijd drukke plekken.

  KANTINE
  De kantine is geopend, sluitingstijd 24.00 uur. Een vaste zitplaats is verplicht, geldt ook voor een zitplek aan de bar.  Er geldt geen maximumaantal personen maar uitgangspunt is wel dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Reserveren is niet nodig, gezondheidscheck en placering blijven wel van kracht.  

  TERRAS
  Het terras is geopend, sluitingstijd 24.00 uur. Een vaste zitplaats is verplicht, geldt ook voor een zitplek aan de bar (indien op terras aanwezig). Er geldt geen maximumaantal personen maar uitgangspunt is wel dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Reserveren is niet nodig, gezondheidscheck en placering blijven wel van kracht.

  KLEEDKAMERS/DOUCHES
  Gebruik van kleedkamers en douches is weer toegestaan.
   
  TRAININGEN EN SPELEN VAN WEDSTRIJDEN  
  Alle teams van jeugd en senioren mogen weer normaal trainen en naast onderlinge wedstrijden ook wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Planning van de wedstrijden geschiedt in overleg met het bestuurslid Organisatie.
   
  TOEGANG PUBLIEK
  Toeschouwers zijn weer welkom op de accommodatie en mogen langs het veld staan. Er geldt geen maximumaantal personen maar uitgangspunt is wel dat er 1,5 meter afstand wordt gehouden. Reserveren is niet nodig, gezondheidscheck en placering blijven wel van kracht.rfwbs-sliderfwbs-slide