• Techniektraining met Movella

    Met voetbal kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom is er voor jeugd bij Vitesse de mogelijkheid om techniektrainingen te volgen. De trainers van Vitesse zorgen met al hun inzet voor de jeugd al voor veel voetbalplezier, maar de club biedt in samenwerking met Voetbalschool Movella een extra voetbalmoment aan.

    Movella, naast voetbal ook nog actief in andere sporten, biedt de afwisselende trainingen in kleine groepjes aan, zodat de spelers en speelsters vaardiger en handiger met de bal worden. Er wordt aandacht geschonken aan de loopcoördinatie en de techniek, maar de fysieke en mentale aspecten komen ook aan bod. De spelvreugde neemt toe, iets wat Voetbalschool Movella minstens net zo belangrijk vindt.

    Elke vrijdag worden de trainingen van 18:00 tot 19:00 uur gegeven. Voor Vitesse leden van JO-8 t/m JO-13 zijn de trainingen gratis. Voor meer informatie kun je terecht bij je (hoofd)trainer. Mocht je nog niet bij Vitesse spelen, maar dit wel van plan zijn en/of aan deze trainingen deel wil nemen, stuur dan een mail naar jeugdvoorzitter@vitessedelft.nl

rfwbs-sliderfwbs-slide