• Spinning voor Villa Debora

  Villa Debora is de kidsclub voor kinderen van 6-12 jaar die op welke wijze dan ook zijn geraakt door kanker. Villa Debora is onderdeel van Debora Delft, Centrum voor leven met en na kanker.
   
  Op dinsdag 7 maart 2023 vond de vierde en laatste spinning plaats van dit seizoen voor Villa Debora.
  Onder de enthousiaste begeleiding van Koos van der Burg hebben ruim dertig spinners gespind op oerdegelijke Hollandse muziek. De muziek werd verzorgd door Willem Berkien. De sfeer zat er snel in.
  De spinners vormen een hecht team. Deze groep heeft al vaker gespind voor Debora. Onder hen bevinden zich bekende Delftenaren, waarvan er enkelen worden genoemd. Sjaak Lispet (Full Speed) moest dit seizoen helaas afhaken in verband met een fikse verkoudheid. Hij was aanwezig om de spinners aan te moedigen. Pieter van Veen (Vitesse Delft) was ook van de partij. Vitesse Delft sponsort Villa Debora de komende drie jaar. Op 25 maart organiseert Vitesse Delft een dag om Villa Debora onder de aandacht te brengen en om sponsorgelden op te halen. Informatie hierover verschijnt binnenkort in de media. Leo Quack, nachtburgemeester van Delft, heeft getoond overdag ook buitengewoon actief te zijn.
   
  Na afloop werd bekend gemaakt hoeveel geld er is binnengehaald: 2.030 euro maar liefst.
  Koos van der Burg, Paul Friskes (voorzitter Debora Partnership Club en Sponsorwerving) en Pieter van Veen toonden de cheque. Koos en Pieter droegen een shirt met het logo van Villa Debora. Alle spinners ontvingen een roos als dank (gesponsord door Berg RoseS uit Delfgauw). Koos Bommelé maakte hiervan de foto’s.
   
  Debora Delft bedankt alle spinners voor de prachtige opbrengst en deze ludieke manier van sponsoring van Villa Debora.
   
  Voor meer informatie, kijk op: www.debora.nu
rfwbs-sliderfwbs-slide