• Selectie Vitesse Delft kent voor volgend seizoen enkele wijzigingen

    Nick van den Bos, vanaf volgend seizoen hoofdtrainer bij Vitesse Delft kan rekenen op een groot deel van de huidige spelersgroep.

    Onder andere aanvoerder Daan Burgering plakt nog minimaal een seizoen aan zijn al lange loopbaan bij de club. Daarnaast zijn ook Levi Schut, Duncan Sjerp, Pepijn Snel, Richomar Richards, Kenneth Duah, Nasredinne Harras, Mark de Graaf, Jesse Boateng, Romulio Pinas en keeper Kevin Kingma inzetbaar voor de nieuwe hoofdtrainer Nick van den Bos.

    Ook talenten Fallou Gueye en Gigi Vermeer blijven bij hun club. Voormalig jeugdspeler en talent Rayan Achalhi voegt zich daar als jongeling bij. Enkele gesprekken met niet genoemde selectiespelers zijn nog lopende.

    Helaas moet de club ook afscheid nemen. Rick Burgering zal stoppen na heel wat jaren voetbal. Sjoerd van der Kolk is ook voornemens om dit seizoen als zijn laatste te maken. Patrick dos Reis gaat de club na 6 seizoenen verlaten. Keeper Sven Bekking gaat ivm een verhuizing elders spelen.

    Er zijn ook al enkele versterkingen voor de selectie te benoemen. Eerder werden al Keurten Martha (RKAVV) en Nasredinne Dadi (Forum Sport) bekend gemaakt. Ook Chendy Hooi die eerder in de jeugd van Vitesse Delft speelde is na wat jaartjes ervaring opdoen weer terug. Binnenkort volgen er meer bekendmakingen van versterkingen voor de club.

rfwbs-sliderfwbs-slide