• Selectie Vitesse Delft 2021/2022

  De selectie van Vitesse Delft is voor het komend seizoen voor het grootste gedeelte intact gebleven. Nagenoeg niemand heeft de club verlaten en er zijn zelfs enkele spelers teruggekomen. Daarnaast is er een groot aantal spelers, dat uit de jeugd aansluit bij de selectie.

  Vitesse is verheugd, dat de ervaren spelers de club trouw zijn gebleven:

  Keepers
  Kawa Hisso, Ebrima Bojang

  Verdedigers
  Jeroen Lathouwers, Pepijn Snel, Lars Fransen, Nathan Martina, Sjoerd van der Kolk, Hamza El Kaddouri, Abel Frank. Sam de Haan, Emre Oznavruz

  Middenvelders
  Daan Burgering, Nasreddine Harras, Bix Azurmendi, Mitchell Gronsveld, Patrick dos Reis

  Aanvallers
  Koen de Vries, Duncan Sjerp, René de Graaff, Sherdinant Michel, Norvin Mercera, Max Karim, Moses Bodkin

  Nieuw bij Vitesse Delft is middenvelder Mike Hollenberg. Hij komt over van BCVB uit Bergschenhoek. Ook Max Vilhena is nieuw, hij komt over van Rotterdam United.

  Daarnaast zijn wij erg blij, dat een aantal spelers is teruggekeerd bij Vitesse, na er in het verleden al jaren te hebben gevoetbald: middenvelder Levie Schut (hij komt van Wilhelmus) en Richomar Richards (van Haagse Hout). Voormalige Vitesse-spelers Bono Poot, Heder Al Haddad en Lesley Meeng zijn ook weer terug op “het oude nest”.

  Tenslotte is Vitesse Delft trots te kunnen melden, dat er maar liefst 9 (!!) jeugdspelers zijn, die de stap hebben gemaakt en de selectie volgend jaar versterken: Bram van ’t Noordende, Gigi Vermeer, Jeffrey Heskes, Scott Dijkxhoorn, Glenn Beezemer, Sammy van Dam, Danny Oraha, Rayhan Alouane en Dave Mabiala.

rfwbs-sliderfwbs-slide