• Online pubquiz uitgesteld

  Beste Pubquizzers,


  Ten eerste, leuk dat jullie je allemaal hebben ingeschreven voor de eerste online Vitesse Delft Pubquiz.
  Hierbij een update met betrekking tot de Vitesse Delft Pubquiz van aanstaande vrijdag 18 December. Jullie zullen allemaal ongetwijfeld wel hebben gelezen/gehoord dat de maatregelen omtrent COVID-19 weer aangescherpt zijn. Hierdoor hebben we helaas met pijn in ons hart besloten om de pubquiz uit te moeten stellen.
  De insteek van deze pubquiz was onder andere om wat leden op kleine schaal weer samen te brengen, zowel digitaal als in de teams van 2/3/4. Dit is nu helaas niet meer mogelijk in de opzet die we voor ogen hadden. Daarnaast zal voor het ophalen van de pakketten reizen noodzakelijk zijn wat nu juist wordt afgeraden. Het was voor de organisatie ook noodzakelijk geweest om bij elkaar te zitten tijdens deze pubquiz om de presentatie, techniek en het nakijken af te kunnen stemmen. En aangezien dit ook niet mogelijk is zien we op dit moment niet hoe we dit op een goede en veilige manier kunnen bolwerken.


  Wij hopen op jullie begrip en we hebben vooralsnog de Pubquiz uitgesteld naar vrijdag 22 januari. Dit is uiteraard onder voorbehoud en we zullen jullie hiervan op de hoogte houden.
  Hopelijk zien we jullie allemaal alsnog op vrijdag 22 januari!

  Met vriendelijke groet,
  Het VD Pubquiz team

rfwbs-sliderfwbs-slide