• Online aankopen doen? Bezoek SponsorKliks en sponsor Vitesse Delft gratis!

  SponsorKliks is er voor iedereen die Vitesse Delft een warm hart toedraagt, mogelijk om Vitesse Delft GRATIS te sponsoren. Met SponsorKliks kun je een financiële bijdrage aan Vitesse Delft leveren, zonder dat het je een cent extra kost! Doe voortaan je online aankopen via Vitesse Delft/SponsorKliks. Je vindt Vitesse Delft/SponsorKliks via de rechterzijde op de homepage van de website van Vitesse Delft.

  Hoe werkt het?

  Door op de banner te klikken onderaan de Vitesse Delft website verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd.nl, Mediamarkt, PLUS, HEMA en Zalando. Alle grote webwinkels staan er bij. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Vitesse Delft een commissie op, terwijl jij dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra. Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en Vitesse Delft ontvangt geld in de clubkas.

  Wat levert het Vitesse Delft op?

  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die jij via SponsorKliks.nl of via de app doet.

  75% van deze commissie ontvangen wij van SponsorKliks. Of je nu rechtstreeks naar een webwinkel gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van die webwinkel, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert de webwinkel via SponsorKliks ons een commissie uit en profiteert Vitesse Delft hier direct van!

  SponsorKliks heeft een enorme potentie om extra inkomsten te generen. Zie daarvoor onderstaand overzicht.
  Bijvoorbeeld VVM uit Monnickendam ontving al € 12.595,19 euro. Bij VVM Monnickendam komt de grootste commissie bij Expedia en Booking.com vandaan. Een boeking bij Expedia van € 12.000 leverde bijvoorbeeld € 990 op.
  In de app kun je direct bij het openen de opbrengst van Vitesse Delft zien. Ook kun je op de homepage van Vitesse Delft de opbrengst zien: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2847...
   
   
     
   
rfwbs-sliderfwbs-slide