• Onderlinge oefenwedstrijd meisjesteam

  Eindelijk zover, we hebben een meisjesteam kunnen formeren en vandaag speelden zij hun eerste oefenwedstrijd die geheel in het kader stond van het kennismaken met elkaar. De tegenstander was een jongensteam van Vitesse Delft onder 8, die al enkele jaren met elkaar spelen.

  Heel brutaal namen we door een prachtig ingeschoten bal van Suuz de leiding, helaas wisten die knullen deze achterstand om te zetten in een overwinning, maar dat deerde deze frisse meidengroep in het geheel niet. Ze hadden het enorm naar hun zin en hebben met ze alle kei hard gewerkt, kwamen helemaal leeg van het veld.

  Tussendoor waren er heerlijke fruithapjes en na afloop drinken. Een heel erg geslaagd eerste optreden. Van deze leeuwinnen. Aanvankelijk hadden meerder meisjes zich aangemeld maar schreven op het laatste moment af, durfden niet best wel eng zo’n eerste wedstrijd of waren vergeten dat ze ook nog op een andere sport zaten.

  We zijn daarom nog op zoek naar nog meer meisjes dit  team willen aanvullen, neem s.v.p. contact op met Peet van den Akker, 06-43846297.

  We zijn trots op jullie: Vera, Suuz, Chloe, Zoe, Sahra, Sena, Ayla en Luana.

  Allen een prettige vakantie, half augustus starten we weer.

  (Opa) Peet

     
   
 • Onderlinge oefenwedstrijd meisjesteam Onderlinge oefenwedstrijd meisjesteam 1

rfwbs-sliderfwbs-slide