• Nationale voetbaldag bij Vitesse Delft

  De Nationale Voetbaldag gaat door, op zaterdag 12 juni. Ook Vitesse Delft gaat een leuke voetbaldag organiseren voor de leden, en voor iedereen uit de buurt. Dus houd deze datum vrij!

  De KNVB heeft deze speciale voetbaldag in het leven geroepen, om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Leden delen namelijk veel meer dan een goeie pot voetbal.

  We hebben een pittig jaar achter de rug. Aangezien de versoepelingen het toelaten dat er steeds iets meer mag, komt ook de mogelijkheid terug dat op onze mooie club, voor velen een 2e thuis, โ€˜het normaleโ€™ weer een beetje terug komt. Zo zou zelfs de buitenbar of het terras kunnen worden gebruikt en zal er weer eten kunnen worden aangeboden. Dat er nog maatregelen zullen zijn is wel te verwachten. De ontwikkelingen in de maatregelen de komende weken zullen uiteraard bepalend zijn voor de precieze invulling van de voetbaldag op 12 juni.

  In elk geval komen er activiteiten voor de jeugd (ochtend) als de senioren (middag). Het sportpark wordt deels omgetoverd tot voetgolfbaan, veldjes en doeltjes staan klaar voor een spannend toernooitje, de penaltystip is opnieuw gewit, en er is een gratis Keepersclinic van MHD Keeperschool (waar Kawa Hisso actief is) voor een ieder die het keepersvak leuk lijkt.

  Kortom, er zal binnen de dan geldende maatregelen voldoende ruimte zijn voor een leuke dag op de club! Meer informatie volgt uiteraard zo snel mogelijk!

  Tot 12 juni!

rfwbs-sliderfwbs-slide