• De Vitesse Delft Loterij

    Welkom op de online verkoopplaats van loten voor de Nieuwjaars Vitesse Delft loterij. Met een lot van € 5,00 maak je kans op mooie prijzen die Vitesse Delft en haar partners beschikbaar stellen. De loterij zal ‘coronaproof’ worden gehouden. Uw lotnummers worden per e-mail toegestuurd. Met een lot doet u mee aan drie trekkingen. De eerste trekking is op 27 februari 2021 en de tweede trekking vindt plaats op 27 maart 2021. De laatste trekking zal plaatsvinden in de kantine in combinatie met een veiling van enkele exclusieve voetbalshirts en wel op de eerste thuiswedstrijd van Vitesse Delft na Pasen met publiek (mogelijk 10 of 17 april 2021). De eerste- en tweede trekking is live te volgen op het YouTube kanaal van Vitesse Delft. U kunt dus meekijken. Prijswinnaars ontvangen een e-mail met een afhaalbericht voor de prijs.

    U kunt de loten voorlopig alleen op deze website bestellen. U ontvangt een e-mail met het te betalen bedrag en het rekeningnummer. U speelt definitief mee als de betaling van uw lot(en) is ontvangen. U ontvangt hiervan per e-mail een bevestiging en uw lotnummers. Koop nu snel loten dan doet u nog mee aan alle trekkingen. Alleen het lotnummer waarop een prijs valt speelt niet meer mee in een volgende trekking.

    Een lot kost € 5,00. Voor € 25,00 ontvangt u 1 lot gratis en dus 6 loten. U kunt loten blijven kopen tot en met de donderdag voor de derde trekking.

  • Meedoen aan de loterij!

rfwbs-sliderfwbs-slide