• Lentewandeling Villa Joep

  Aan alle Vitesse leden: ook meedoen aan de lentewandeling van de Villa Joep reeks? Goed en gezond en je steunt een goed doel!

  Geachte wandelaar,

  De maand april is voorbij en dat betekent dat de lentewandeling van Villa Joep, die op zondag 22 mei staat gepland, snel naderbij komt.
  Na de vanwege het weer jammerlijk “mislukte” winterwandeling van 20 februari hopen we nu natuurlijk op een fraaie lentewandeling met baltsende vogels en een bloeiende omgeving. En natuurlijk hopen wij dat we zondag 22 mei aanstaande weer een “ouderwetse” drukte zullen hebben en tegelijkertijd kunnen genieten van mooi lenteweer.

  Er kan zoals steeds vanaf half negen gestart worden in de kantine van de voetbalvereniging c. s. Vitesse Delft. Zoals bekend is het de bedoeling zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Villa Joep en we vragen daarom een bijdrage van 8 euro die rechtstreeks naar de organisatie van Villa Joep gaat. Om snel te kunnen starten met, zeker als het mooi weer is, veel mensen verzoek ik ieder die al eerder inschreef de toen ontvangen wandelbeschrijving mee te nemen en diegenen die voor het eerst mee komen wandelen gepast geld, in dit geval dus tenminste 8 euro mee te nemen.

  Voor uw informatie: In de kantine van Vitesse kan iets gedronken en/of gegeten worden. U kunt zoals steeds op de website van de ANV Vockestaert, te bereiken via www.vockestaert.nl meer over de wandelingen te weten komen.
   
  De drie wandelingen van 10, 20 en 25 kilometer komen alle langs de schapenboerderij waar op dit moment zo’n 200 lammetjes ronddartelen. Uiteraard is het afhankelijk van het weer ook verstandig als u wat proviand en wat te drinken meeneemt voor onderweg!

  We rekenen deze keer als compensatie voor de winterwandeling op een mooie dag en hopen dat we op 22 mei met u allen een prachtige wandeling maken. Wilt u deelnemen maar moet u of een vriend of vriendin van u toch nog betalen dan stellen we het zeer op prijs als u de verschuldigde 8 euro overmaakt naar N Praagman op de betaalrekening NL18 INGB 0002 4705 77. De benodigde routebeschrijving ligt dan voor u klaar bij de start.

  Graag tot ziens op 22 mei omstreeks half negen of een ander tijdstip als u wat later wilt. We sluiten omstreeks 13.00 uur.    

  Met groet,
  Namens de organisatie,
  Niek Praagman

rfwbs-sliderfwbs-slide