• Ladies Night 24 november 2017

    Op vrijdag avond 24 november organiseren we alweer voor de 5 maal onze jaarlijks terugkerend Ladies night. Speciaal voor jullie dames en meiden.. Normaal hangt er in de kantine een sfeer van mannen, sterke verhalen en een geur van zweet, gras en bier.Niets mis mee, maar één avond per jaar zijn de 2 kantines van ons.

    Wat kan je verwachten? De kantines worden weer omgetoverd tot een shopping walhalla, waar je de laatste cadeautjes voor de feestdagen kan scoren, nieuwste mode kan aanschaffen en je lekker kan laten verwennen met een massage  en nagels kan laten doen. Ook hebben we leuke workshops en natuurlijk de grote a la Bram loterij, waar de opbrengst van naar de jeugd activiteiten gaat. Klaar met al dat shoppen, geniet nog even gezellig van een drankje.

    Dus: Zet in je agenda en nodig natuurlijk je vriendinnen, zussen, moeder en dochters uit voor deze gezellige avond. Het begint vanaf 19:00 en je wordt welkom geheten met een lekker welkomstdrankje. Entree is gratis en ook dames en meiden van buiten de club zijn juist ook van harte welkom.

    Voor nog extra info zie het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/2040680002829587

rfwbs-sliderfwbs-slide