• Vitesse Delft 85 jaar op 15 september

    Op 15 september 2018 vieren we Vitesse Delft 85 jaar. Alle activiteiten zijn op ons sportpark. Er zijn vanaf 12 uur festiviteiten voor de jeugd waaronder de strijd om een penaltybokaal. Om 14.30 speelt Oud Vitesse Delft 1 tegen Nieuw Vitesse Delft 1. Na de wedstrijd is er feest in de kantine en op het terras met een hapje en een drankje.

    Het feest is voor iedereen die lid is van Vitesse Delft en ook voor de oud-leden, -spelers, -trainers, -verzorgers, -sponsors. De mensen die op de re├╝niebijeenkomsten van 2016 en 2017 waren zijn zeer welkom. Speciaal voor hen is ook de wedstrijd Oud tegen Nieuw (zie poster voor programma). 

    De mannen van de Middelweg zullen misschien niet meer in de basis starten. Daarentegen is Rudi Smit nog topfit. Wie herinnert zich nog zijn doelpunt op 5 juni 2006 te Harderwijk tegen HZVV dat zorgde voor promotie naar de hoofdklasse. Peter Klomp was er toen bij en hij zorgt voor de opstelling en coaching van Oud 1. John Hage zal als trainer van Nieuw 1 de uitdaging aangaan om, net zoals de laatste 2 keer dat Oud tegen Nieuw speelde, een overwinning bij te schrijven.

    Kom allemaal naar Sportpark Tanthof Zuid op zaterdag 15 september a.s. voor een gezellige middag en avond. U kunt zich aan aanmeldingen via: info@vitessedelft.nl.

rfwbs-sliderfwbs-slide