• John Hage en Vitesse Delft jaar langer aan elkaar verbonden

    Vitesse Delft heeft het contract van hoofdtrainer John Hage met een jaar verlengd. Dit kondigde Pieter van Veen namens het bestuur aan op het kerstdiner. Hierdoor blijft Hage minimaal tot het eind van het seizoen 2020-2021 verbonden als hoofdtrainer.

    John Hage is bezig aan zijn tweede seizoen bij de rood-zwarten en heeft het enorm naar zijn zin bij Vitesse Delft: ‘Met deze staf en spelersgroep is het prettig samenwerken. Ik heb twee goede gesprekken gehad met de club waaruit waardering en ambitie spreekt. Dit heeft mij doen besluiten om langer te blijven bij Vitesse Delft en de volgende stappen te zetten met onze talentvolle spelersgroep’, aldus Hage.

    Tom van Dasler, bestuurslid voetbal technische zaken, reageert namens het bestuur verheugd op de verlenging van de hoofdtrainer en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst van de hoofdmacht. ‘We hebben het vertrouwen in John Hage om ons naar de 1e klasse te leiden, maar bovenal om Vitesse Delft verder te helpen door te groeien met de selectie en de vereniging. Zowel op technisch vlak als in de organisatie. De klik met de selectiespelers is goed en ook zijn contact en betrokkenheid binnen de rest van de vereniging is positief.’

    Bestuur en hoofdtrainer zijn dan ook tevreden over de samenwerking en kijken vol vertrouwen vooruit.

rfwbs-sliderfwbs-slide