• Jeugdspelers gescout door Sparta Rotterdam en ADO

    Ondanks er geen wedstrijden meer worden gespeeld op de zaterdagen zijn er nog wel volop trainingen op het sportpark. Ook het zoeken naar talenten door verschillende BVO's gaan gewoon door. Dyano Morees en Chenoa Bergakker zijn opgevallen en gescout om stage te lopen bij Sparta Rotterdam en ADO den Haag. Wij zijn enorm trots dat er ieder seizoen uit de jeugd van Vitesse Delft verschillende spelers de kans krijgen om stage te lopen bij BVO's.

    Chenoa Bergakker speelt al vanaf de Onder 9 bij Vitesse Delft en speelt momenteel in de Onder 15-1. Chenoa is al meerdere keren uitgenodigd door de KNVB om met de talentvolle meiden te trainen. Hierin is Chenoa haar voetbalkwaliteiten positief opgevallen en is hierdoor uitgenodigd door ADO den Haag. Wij wensen Chenoa heel veel plezier en succes!

    Dyano Moorees speede een aantal jaren bij de pupillen van Vitesse Delft. De talentvolle keeper is positief opgevallen door de scouts van Sparta Rotterdam. Wij wensen Dyano enorm veel plezier en succes met zijn stage bij Sparta Rotterdam.

rfwbs-sliderfwbs-slide