• In memoriam: Paul Oortwijn

  Ons bereikte het droevige bericht dat Paul Oortwijn op vrijdag 22 april op 72 jarige leeftijd is overleden. Paul kwam in 1971 naar Delft en melde zich in september 1973 aan bij CSVD dat net gepromoveerd was naar de eerste klasse zaterdag, destijds de hoogste klasse van het zaterdagvoetbal. Paul was vervolgens van 1974 tot en met 1985 vaste keeper van het eerste elftal.  

  Op 35-jarige leeftijd vond Paul het genoeg maar hij werd al snel in de jeugdafdeling opgenomen en iets later in het hoofdbestuur. Hij speelde als technische TH-man een grote rol bij de realisatie van de verlichting op het nieuwe complex van C.S.Vitesse Delft in de wijk Tanthof. De wijk van Delft waar hij toevallig zelf ook woonde. In 1994 verhuisde Paul vanwege zijn werk naar Austerlitz maar bleef op de hoogte van het wel en wee van onze club.  

  C.S.Vitesse Delft gedenkt Paul als een groot sportman met vele capaciteiten op sportgebied maar ook groot in het zo gezellige verenigingsgebeuren van onze club.

  In dankbaarheid gedenken wij zijn inzet voor Vitesse Delft en wensen zijn vrouw Mardi en zijn zoon Sjoerd, en overige familieleden sterkte bij het dragen van dit verlies.
   

  Het bestuur van c.s. Vitesse Delft 

rfwbs-sliderfwbs-slide