• In Memoriam Leo Lander

  Afgelopen donderdag bereikte ons het bericht, dat Leo Lander is overleden. Leo is Lid van Verdienste van Vitesse Delft en is 80 jaar geworden.
   
  Leo Lander kwam meer dan 30 jaar geleden bij de club, omdat zijn zoon bij Vitesse ging voetballen. Sindsdien is hij jaren leider geweest, zowel bij de jeugd als bij de senioren. Op en rond de velden heeft hij zich op vele manieren nuttig gemaakt.
   
  Ook in de kantine was Leo vaak te bekennen. Jarenlang heeft hij op donderdagavond, samen met Anton Coral en Hilda van de Broek, maaltijden voor de selectie bereid. Tevens is hij één van de oprichters van de Club van 100, van Vitesse. Daar heeft hij, tot een jaar geleden, met veel enthousiasme onderdeel van uitgemaakt.
   
  Leo was ook actief in de Klussenploeg van Vitesse. Zo was hij doordeweeks regelmatig bij Vitesse te vinden. Op zaterdags volgde hij het eerste elftal van de club en zat hij vaak met zijn Vitesse vrienden aan de stamtafel in de kantine. De laatste jaren ging zijn gezondheid achteruit. Toch bleef hij zeer regelmatig op de club te zien.
   
  Vanwege de vele activiteiten, die hij voor Vitesse heeft verricht, is Leo Lander meer dan terecht benoemd tot Lid van Verdienste van de club.
   
  Namens het bestuur dankt Vitesse Leo Lander voor zijn jarenlange inzet bij de club en wensen wij familie en overige naasten heel veel sterkte met het verlies.

rfwbs-sliderfwbs-slide