• Gezellige jeugdactiviteit in Groenrijk 't Haantje

  In december werden de Onder 15 en Meiden Onder 13 aangenaam verrast door een uitnodiging van één van de clubsponsors Groenrijk 't Haantje voor een gezellig diner op zaterdag 20 januari.

  Tussen 17.30 en 18.00 uur melden de kids zich bij het restaurant van 'T Haantje. Ed en Dorien en meerdere vrijwilligers hadden een gezellige ruimte ingeruimd voor een goed verzorgd diner. Een goed gevulde dis met favoriete lekkernijen, zoals frietjes, kroketjes, kipnuggets, kaassoufflés, salades, stokbrood met kruidenboter en zelfs appelmoes. Daarnaast kon iedereen zich tegoed doen aan cola, sinas, ijsthee en andere drankjes.  

  Aanvankelijk zaten beide groepen uit elkaar, maar na wat tips schoven de jongens wat dichterbij de meiden. Er werd behoorlijk opgeschept en vrijwel iedereen ging nog voor een tweede ronde.


  Na al dit heerlijk eten was het tijd voor een Vitesse Delft pub quiz. Mitchel en René hadden een leuke ‘petje op, petje af’ in elkaar gedraaid en zoals gewend presenteerde René dit weer op zijn eigen unieke wijze. Na een flink aantal vragen met wetenswaardigheden over de beide elftallen en de geschiedenis van de club, werd Julio tenslotte de winnaar.  

  Vervolgens werd overgegaan op een Bingo van twee rondes gepresenteerd door Ed zelf, uitgedost met een lichtgevend hoedje. Hij werd geassisteerd door Stef en Jacey. Uitslag driemaal winst voor de meiden en driemaal winst voor de jongens. Natuurlijk kon een valse bingo niet ontbreken. Zoë en Esad waren de ongelukkigen en moesten een liedje zingen. De winnaars gingen met leuke prijzen naar huis.

  Rond half 9 werd de avond afgesloten met een dankwoordje van René voor de grandioze organisatie en het gezellige diner.

rfwbs-sliderfwbs-slide