• Geslaagde voetbal fundag voor Vitesse jeugd

  Vitesse Delft bestaat dit jaar 90 jaar en dat wordt gevierd met een aantal spectaculaire activiteiten. Op zaterdag 26 augustus stond de jeugd van Vitesse centraal; zij werden getrakteerd op een veelzijdig parcours, dat bol stond van leuke spelelementen.

  Het was die zaterdag een drukte van belang op het sportpark. Meer dan 70 jongens en meisje stonden om 10:00 uur klaar om te beginnen. De Jubileumcommissie, voor deze dag onder de bezielende leiding van jeugdtrainer Marc Friebel, had voor allerlei activiteiten gezorgd. Op veld 2 heerste een gezellige sfeer. Iedereen zetten zijn of haar beste beentje voor en ouders genoten van de sfeer en een stralend zonnetje.

  De opblaasbare stormbaan was het populairst bij de meeste deelnemers, maar ook het doolhof, de onderlinge wedstrijdjes op een veld met opblaasbare zijkanten en het afronden op goal waren populair. Bovendien was er een oefening, waar iedereen extra zijn of haar best voor deed; er werd gemeten, hoe hard je kon schieten. Dit vond iedereen erg leuk.

  Tussendoor zorgde ijverige ouders dat iedereen, ook de begeleiders, van limonade werden voorzien. Het was een gezellige bedrijvigheid, die vanaf het terras van de kantine door diverse mensen met veel plezier werd aanschouwd.

  Om 12:00 uur was het programma voor de jongste jeugd voorbij en wachtte een verrassing in de kantine. Ouders en andere vrijwilligers hadden voor eten en drinken gezorgd en zo kon iedereen genieten van welverdiende patat.

  ’s Middags was het parcours beschikbaar voor de bovenbouw van de jeugd. Daar was het weliswaar iets rustiger, maar ook bij deze groep waren de diverse onderdelen erg in trek. Het schieten op een groot doel, dat verdeeld was in vlakken waar je punten mee kon scoren, was een ware uitdaging en daar werd enthousiast aan deelgenomen.

  Ook voor deze groep stond aan het einde patat klaar! Na deze succesvolle dag kan de organisatie terugkijken op een geslaagd evenement. Er waren louter lachende gezichten. Kinderen waren enthousiast en ook van de ouders kwamen lovende kritieken.

  De Jubileumcommissie en het bestuur willen iedereen, ouders en vrijwilligers, bedanken voor de hulp, die tijdens deze dag is geboden!

rfwbs-sliderfwbs-slide