• #FrankBedankt

  Frank Hopstaken zaterdag 2019-05-25

  Frank voordat jij personen gaat bedanken, wil ik namens het bestuur jou bedanken voor bijna 6 jaar voorzitterschap want formeel stop je op 11 juli a.s. op de ALV van Vitesse Delft.

  6 jaar Voorzitter maar je bent natuurlijk al langer vrijwilliger van Vitesse Delft, leider, jeugdtrainer, commissielid van de waarden en normen commissie maar ook nog een belangrijk sponsor met je bedrijf FFact.

  Je was en bent een bevlogen voorzitter van Vitesse Delft geweest. Buiten voetballen op veld en zaal heb jij je voor meer dan 100% ingezet voor onze club rijk aan traditie Vitesse Delft. NIETS MAAR OOK NIETS WAS JOUW TEVEEL in deze jaren. Daar neem ik en de club een petje af. Hiervoor verdien je zeker nu een applaus van de aanwezigen.

  Altijd goed voorbereid voor vergadering van onze club, maar ook richting onze stichting en Gemeente Delft.
  Bijzondere waren altijd je nieuwjaarstoespraken. Ik was er natuurlijk niet altijd bij want was in Portugal het trainingskamp van de selectie aan het voorbereiden.

  Maar ook tijdens de wedstrijden van o.a. sen. 1 altijd aan filmen met je fototoestel. En niet te vergeten alle foto’s die je maakte tijdens feestjes en andere gelegenheden. Frank zonder fototoestel buiten de vergaderingen was feitelijk onmogelijk.

  Maar niets was je teveel als wij een keer geen vrijwilligers konden vinden voor de schoonmaak van de kantine stonden wij op maandagmiddag gewoon even de kantine schoon te maken en dan werd er niet geluld maar keihard gewerkt. Dat maakte jou iets aparts, Niets maar ook niets was je teveel.

  Afgelopen donderdag tijdens de bijzondere ALV meldde je dat mede door jouw voorzitterschap maar natuurlijk mede door ondersteuning van Niek en Frans en andere Vitesse Delft weer FINANCIEEL gezond is en mede hierdoor kan Vitesse Delft wel onze kantine binnenkort verbouwen voor 100.000,-- euro bijna. APPLAUS van de aanwezige hiervoor.

  Als wij samen in de bestuurskamer zaten na de wedstrijd bij senior 1 kwam je meestal met de mooiste/bijzondere vragen aan een tegenstander, dit waren er in de afgelopen 6 jaar 37 clubs. Maar ook aan de scheidsrechter. Soms dacht ik kan je dit wel vragen maar nee jij deed dit aan dan kregen wij altijd zeer boeiende discussie in een goede sfeer want daar zorgde jij wel voor.

  Ook rondom de kunstgrasvelden met rubber ingestrooid. Wist jij er alles van mede natuurlijk door je achtergrond. Zelf haalde je hiermee het Tv-programma Zembla. Maar dat was voor jou als deskundige niet prettig.

  4 jaar Trainingskamp in Portugal was mede door jou een succes. Jij zorgde voor sponsoring, voor de financiΓ«n/betalingen maar je trainde mee als het even kon. Je maakte natuurlijk foto’s en films zodat ook eenieder in Nederland het kon volgen maar ook voor de gezelligheid. Ik heb hiervan genoten maar ook alle andere die zijn meegegaan naar Carvoeiro in Portugal en gelukkig in jan. 2020 ga je weer gezellig meer. Ook een keer vloog mijn dochter mee van Rotterdam naar Faro en was diep onder de indruk van je want je bleef maar praten met haar en zonder te merken stonden jullie op Faro.

  Frank zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar jij moet ook nog een aantal personen bedanken en het is Feest vandaag. Maar jij bent voor mij het grootste feestvarken van deze dag. Daarbuiten a.s. maandag 27 mei word je 60 Jaar, Alvast Lang zal je leven.

  Nu je cadeau, dat heb je mede zelf bepaald. Ook hierin wilde je de regie houden. Maar daarbuiten hebben wij nog 2 verrassingen voor je. Schilderij geven. Marian vragen voor de bloemen aan Marian te geven, Golfballen nog niet de juiste maar deze komen eraan. En nu naar de grote tv met z’n allen en gaan wij even kijken naar een film niet van jou maar super gemaakt door Mitchel Martijn over jou.

  FRANK BEDANKT NAMENS BESTUUR EN IEDEREEN DIE VITESSE EN WARM HART TOEDRAAGT.

rfwbs-sliderfwbs-slide