• Eerste overwinning van de competitie is binnen.

Wat een pot de 1e competitiewedstrijd van de JO11-1 vanochtend tegen Graaf Willem 2 Vac..
    Zonder ook maar 1 wissel moesten de mannen er flink tegenaan, Chenoa had haar pink gebroken dus die kon toch helaas niet spelen. We gaan beginnen en na een paar minuten dacht Finn, weet je wat.. ik knal hem er even in. Ik riep al dat doe je dit jaar maar 1 x!

Wat een opening.. De tegenstander was direct aangeslagen maar ze waren wel groot en sterk dus kwamen ze toch terug in de wedstrijd en gingen we de rust in met een 1-2 achterstand.. Na rust begonnen we niet scherp en na 5 minuten hop 1-3.. Bij ons lukte niets en bij hun viel elke bal (toevallig) goed..

Dan een vrije trap en dit x Sem achter de aanloopje en Bam.. een streep van een 2-3 terug in the match en weer even later weer een vrije trap.. Dit x mocht Finn het weer laten zien en Bam een streep van een 3-3.. Nu werden onze bezoekers toch wel nerveus En met Ser inmiddels als wissel in de gelederen werd het spel steeds meer en snel naar voren verplaatst, maakte die eerst nog met een intekkertje de 4-3 maar de manier waarop hij de 5-3 maakte deed mij denken aan Richo..

We hebben er een heuse mini Richo bij en daar zijn we blij mee! 1-3 achter en bij de laatste fluit 5-3.. Dan toon je veerkracht en mentaliteit. We hebben genoten vandaag, niet alleen van de fraaie doelpunten maar vooral dat we laten zien dat een wedstrijd met 1-3 nog niet gespeeld is!
    Mitch en ik zijn beretrots op jullie. Wat een pot.. Gefeliciteerd allemaal en dik en dik verdiend gewonnen vandaag.. 2e Klasse? We are back@️